skoljobb.se

Förskollärare till Ormbergets förskola

Företag Luleå kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-19

Ansök nu

Förskollärare till Ormbergets förskola

Luleå förenar storstadens utbud med småstadens närhet. En hållbar kuststad i ständig utveckling med nytänkande näringsliv, universitet med forskning i världsklass, positivt samarbetsklimat och en naturnära livsmiljö som ger det bästa av alla årstider.

På vår förskola har vi fem avdelningar. Varje avdelning har 17 platser för barn i åldrarna 1-5 år. Antal barn kan variera beroende på behovet och antal personal per avdelning anpassas i förhållande till antal barn.
Vi som arbetar på avdelningarna är barnskötare och förskollärare. I köket lagas all mat av vår kock och vårt ekonomibiträde.
Förskolan ligger precis nedanför Luleås största friluftsområde.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska självständigt och tillsammans med kollegor arbeta med att utveckla förskolan utifrån läroplanens intentioner och mål. Det är av största vikt att du är med och skapar en bra kultur och arbetsmiljö på förskolan. Nyckelord är exempelvis bemötande, förhållningssätt, samarbete, empatisk förståelse, engagemang och helhetssyn. Du ska bidra med en värme och omtanke som barn, föräldrar, kollegor och besökande kan känna av på förskolan.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen och legitimation med behörighet att undervisa i förskolan. Du är professionell med erfarenhet av undervisning i förskola. Stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Om du erhåller befattningen ska du uppvisa ett godkänt utdrag ur belastningsregistret.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid. För att arbeta hos oss ska du dela Luleå kommuns gemensamma värdegrund där Engagemang, Ansvarstagande och Kompetens är ledorden.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka, vi välkomnar medarbetare med olika bakgrund och arbetar för att våra arbetsplatser ska vara tillgängliga för alla. Luleå kommun ser heltid som en rättighet deltid som en möjlighet. Det är meriterande om du har kunskaper i finska, samiska och/eller meänkieli eftersom dessa nationella minoritetsspråk är vanligt i våra verksamheter.

Vi undanber oss alla erbjudanden om jobbannonsering och rekryteringshjälp, Luleå kommun har ett kommunövergripande förhållningssätt och har avtal som samordnas av personalkontoret.

Tips!
Följ oss på Facebook - Jobba i Luleå kommun
Alla våra lediga jobb finns på lulea.se/ledigajobb

Dela detta jobb

Förskollärare till Ormbergets förskola

Luleå kommun