skoljobb.se

Förskollärare till Rabbalshede förskola - Tanums Kommun

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-05-05

Ansök nu

Förskollärare till Rabbalshede förskola - Tanums Kommun

Är du den vi söker?

Nu söker vi förskollärare till vår mysiga förskola i Rabbalshede – är det du som är vår nya kollega?

Rabbalshede förskola består numera av 3 avdelningar – två avdelningar för yngre barn (1-3 år) och en avdelning för de äldre förskolebarnen (3-5 år).  Vi har skog och härlig natur inpå knuten. Om du blir en i vårt gäng kommer du att få förmånen att arbeta tillsammans i ett lag med engagerade och kunniga pedagoger som hela tiden verkar för att utveckla förskolans kvalité. För oss är det viktigt att förskolan är en arena dit barn, kollegor och föräldrar går med lätta steg!

Vi är en Grön Flagg-certifierad förskola där hälsa, miljö och odling bereds stort fokus. Vi lägger också stor vikt vid vårt värdegrundsarbete och vi har en stark tilltro till barns förmåga. Vår grundtanke är, att hos oss skall alla barn få både rötter och vingar!

Vi är väldigt stolta över vårt arbete för att främja barns matematik-, språk- och skriftspråksutveckling. Vi deltar i Läslyftet i Skolverkets regi och här har vi valt att fördjupa våra kunskaper kring barns skriftspråkande. Vi dokumenterar och reflekterar kring vår verksamhet och barnens lärande i Pluttra.

Tycker du att det är en självklarhet att förskolans lärmiljö och ditt förhållningsätt främjar glädje och inbjuder barn till att leka, utforska, reflektera och vara kreativa?

Har du lätt för att samarbeta och bygga upp förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor? Skriv då några rader till oss och berätta om dig själv, hur du ser på förskoleverksamhet och på barns lärande etc. Vi ser verkligen fram emot att få höra från dig!

Vi söker dig som

  • är utbildad förskollärare

  • vill vara med och utveckla våra förskolor

  • har ett förhållningssätt som främjar glädje, lust och kreativitet

Varaktighet och omfattning: 
Tillsvidare, 100%. Tillträde 5/8 2019.

Information och upplysningar om uppdrag och verksamhet lämnas av
Förskolechef i Fjällbacka och Rabbalshede; Catrine Adlersson, tel 0525-18226
Fackliga representanter nås via kommunens växel, 0525-180 00

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 5 maj 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Urval och intervjuer sker löpande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Catrine Adlersson
Förskolechef
(+46) 0525 - 18226

Dela detta jobb

Förskollärare till Rabbalshede förskola - Tanums Kommun

Tanums kommun