skoljobb.se

logga

Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund

Regioner
Kategorier
Utgår

2021-12-10

Ansök nu

Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

RWS består idag av nio förskolor och fem grundskolor i Bromma, Ekerö, Haninge, Mariehäll, Sigtuna, Skokloster, Skövde, Solna och Uppsala. Med vårt utvecklingsarbete strävar vi efter att skapa framstående verksamheter. Målet är givetvis att på bästa tänkbara sätt rusta våra barn och unga för framtiden. För oss är det en framgång för lärandet att inkludera fysisk aktivitet i verksamheten.

Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund startade sin verksamhet i augusti 2018 och växer succesivt. Förskolan är vackert belägen vid vattnet med skog och natur nära inpå som lockar till både kortare och längre utflykter. Vi skapar ett arbetssätt som vi tror på med gemensamma ramar där målet är att skapa en likvärdig utbildning oavsett avdelning eller ålder. Vi vill att det ska vara lätt att vara barn hos oss, att man ska känna igen sig i miljö och arbetssätt även om det sker en progression mellan åldrarna. Vi jobbar utifrån ett arbetsschema med fasta fokusområden varje vecka, där vi organiserar för möjligheter till varierat lärande.

Vem är du?

Vi söker nu en behörig förskollärare med förskollärarlegitimation och driv till våra barn födda 2016/2017. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har förmågan att möta barnen både individuellt och i grupp där glädje, trygghet och struktur utgör grunden. Du skapar förtroendefulla relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor. Du är en medforskande pedagog som kan utmana barnen genom lek och fantasi och du har ett professionellt förhållningssätt med barnen i fokus vid planering, uppföljning och utveckling. Vidare tror vi att du är lösningsorienterad och flexibel. Att du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt.

Som förskollärare hos oss jobbar du nära verksamheten med barnen i fokus. Du arbetar målinriktat tillsammans med kollegor och planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt våra gällande styrdokument. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi erbjuder dig:

·         Friskvårdsbidrag

·         Arbetskläder

·         Fyra planeringsdagar per år

·         2 timmar egen planering i veckan.

·         Pedagogiska måltider   

·         Förmånligt medlemskap på träningsanläggningar och gemensam hälsosatsning

Vi söker dig som vill jobba mellan 80% - 100%. Tjänsten är en tillsvidareanställning, med 6 månaders inledande provanställning. Tillträde i januari 2022 eller enligt överenskommelse.

Blir du nyfiken och vill veta mer? Läs gärna mer på vår hemsida: www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan

Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV i pdf-format. Senast den 10 december 2021 vill vi ha din ansökan, intervjuer kommer dock att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

För att arbeta inom förskola och skola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Har du frågor om tjänsten, eller vill veta mer är du välkommen att kontakta rektor för förskolan, Jessica Leopoldson på e-post jessica.leopoldson@raoulwallenbergskolan.se eller på mobil 072 218 21 68

Vi undanber oss all kontakt från personal- och rekryteringsföretag.

Dela detta jobb

logga
Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Jungfrusund

Raoul Wallenbergskolorna AB