skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna är en friskolekoncern under stark utveckling. Vår verksamhetsidé är att erbjuda elever och föräldrar en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och så småningom även gymnasium. Vår vision är ”att bidra positivt till utveckling av svensk skola och därmed Sverige” och vi vill vara en positiv kraft i den framtida samhällsutvecklingen, både lokalt och nationellt. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft. Vi arbetar dagligdags för att dessa ledord ska genomsyra allt som sker i våra skolor. Våra skolor ska ge barnen och eleverna bästa tänkbara start i livet, både kunskapsmässigt och karaktärsmässigt, men dessutom är vår ambition att skolans verksamhet på ett positivt sätt ska bidra till att närområdet utvecklas till en positiv och attraktiv stadsdel.

Raoul Wallenbergförskolan Vega är en nystartad förskola i Vega, Haninge och vi söker nu en erfaren och ambitiös barnskötare som drivs av viljan att göra positiv skillnad och som vill utveckla förskolan mot ökad kvalité. RWF Vega består av sex avdelningar och har plats för cirka 110 barn. Varje arbetslag består av förskollärare och barnskötare som driver och utvecklar sin egen avdelnings samt hela förskolans verksamhet framåt. Vill du arbeta i nya fräscha lokaler, kunna vara delaktig i uppbyggnaden av det pedagogiska arbetet och få möjligheten att utveckla dig själv som pedagog då är det här rätt förskola för dig.

Vem är du?

Vi söker en förskollärare eller lärare mot de yngre åldrarna med förskollärarlegitimation. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha varit arbetslagsansvarig men det är inte ett måste då det finns en tydlig arbetsbeskrivning. Vi ser att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs. Du tror på att barn kan och vill och du har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor. Du ska ha ett tillåtande förhållningssätt som skapar lugn och trygghet i barngruppen. Du bemöter barn och vuxna med respekt och ser ditt uppdrag som världens viktigaste arbete. Genom att arbeta i spännande projekt som utvecklas genom pedagogisk dokumentation och stödjande lärmiljöer driver vi vår utveckling framåt. Du som förskollärare ska vara delaktig i både förskolans och avdelningens pedagogiska planeringar, utvärderingar och analyser. Tillsammans med ditt arbetslag ska ni löpande informera vårdnadshavare om barnens utveckling och lärande enligt förskolans läroplan. Goda möjligheter för personlig utveckling finns.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. Du har god förmåga att leda och motivera andra samt skapa engagemang och delaktighet. Du är tydlig, kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt samt har god förmåga att dela med dig av dina kunskaper. Det är positivt om du har erfarenhet av pedagogisk dokumentation samt IKT. Nyfikenhet och en medforskande inställning är ett måste.

Meriterande:
• Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
• Mål- och resultatinriktad
• Flexibel och stresstålig
• IKT kunskaper
• Språkkunskaper som t.ex. engelska

Vi erbjuder dig:
• Arbetskläder
• Friskvårdsbidrag
• Schemalagd reflektionstid
• Schemalagt avdelningsmöte
• Pedagogisk handledning
• Hälsoinspiratör
• Kollegialt lärande
• Pedagogiska måltider

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 7 januari 2019 eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret på https://roirekrytering.se/lediga-jobb/forskollarare-till-raoul-wallenbergforskolan-vega/ och bifoga ditt CV. Din ansökan vill vi ha senast den 31 januari 2019. Vi behandlar dock ansökningar fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta förskolechef Pamela Redondo, 070-260 73 17, Pamela.redondo@raoulwallenbergskolan.se

Förskollärare till Raoul Wallenbergförskolan Vega

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-01-31

Ansök nu

Dela detta jobb