skoljobb.se

Förskollärare till Ringstorpsparkens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-24

Ansök nu

Förskollärare till Ringstorpsparkens förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Ringstorpsparken är en nybyggd förskola som öppnades i februari och ingår i Ringstorp-Västra Berga förskolområde.

Förskolområdets ledord är Möten, Mångfald och Meningsfullhet, där vi låter barnens nyfikenhet och kreativitet gro, vi utmanar barnens tankar, ställer deras fantasier och teorier mot varandra. Området har ett gemensamt tema Hållbar Framtid. De befintliga förskolorna i området är Grön Flaggcertifierade och teman utgör en grund i verksamheten. Målet är att även Ringstorpsparken ska vara Grön Flaggcertifierad.

ARBETSUPPGIFTER
Vill du vara med och bygga upp framtidens förskola där hållbarhet och miljö är i fokus? Ta chansen att vara med från början på Ringstorpsparken!

Tillsammans med dina kollegor kommer du att driva och bygga upp förskolans verksamhet med utgångspunkt i barnen och deras utveckling. I området har vi tillgång till egen pedagogista, som stödjer och handleder arbetslagen i de utvecklingsprocesser som är pågående.

Verksamheten har ett förhållningssätt som utgår från områdets gemensamma tema, Hållbar framtid, där en god miljö blir en viktig grundsten för att bygga framtidens förskola.

Vi har haft förutsättningar att skapa ett positivt och kreativt team där alla har fått vara med och påverka. Vi startade upp med fyra avdelningar i februari och utökar efterhand med ytterligare fler avdelningar.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för pedagogiskt arbete och ser möjligheter där andra ser problem!

Du är legitimerad förskollärare, men det spelar ingen roll om du har flera års erfarenhet eller nyligen tagit examen. För att trivas och lyckas i tjänsten är det viktigaste att du har ett stort engagemang och viljan att vara med och bygga upp verksamheten.

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder pedagogisk dokumentation som metod för att öka medvetenheten om det egna arbetet i förskolan. Du uttrycker dig obehindrat på svenska i tal och skrift.

Vi ser gärna att du precis som vi har ett arbetssätt där hållbarhet och miljö är i fokus.

Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Ringstorpsparkens förskola

Helsingborgs Stad