skoljobb.se

Raoul Wallenbergskolorna (RWS) är en friskolekoncern under stark utveckling. RWS har en klar värdegrund och vi inspireras av Raoul Wallenberg och hans gärning. Ledorden är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft.

Raoul Wallenbergförskolan i Mariehäll ligger i nybyggda ljusa lokaler nära Bällstaån intill Sundbyberg med goda kommunikationsmöjligheter. Förskolan har närhet till många fina parker som vi gärna besöker för att utforska vår närmiljö tillsammans med barnen. Förskolan består av 3 avdelningar med 60 barn totalt. Vi har som profil hälsa och idrott. Vi vill erbjuda barnen möjlighet att upptäcka och lära tillsammans genom bl.a. olika skapande uttrycksformer. Vi jobbar även för att stimulera till språk genom sång, dans och drama. För oss är trygghet och tillit en grund för ett livslångt lärande.

Vem är du?

Vi söker en ambitiös förskollärare till vår avdelning för yngre barn. Du som söker ska vara behörig förskollärare med förskollärarlegitimation.
Du tror på att även de yngre barnen kan och vill och du har förmågan att individanpassa verksamheten. Du är trygg i din yrkesroll, en tydlig ledare och väl förtrogen med förskolans styrdokument. Du har förmågan att möta barnen individuellt och sprida en positiv atmosfär. Du skapar förtroendefulla relationer med barn och vårdnadshavare, arbetar självständigt och har ett gott ledarskap i din yrkesroll. Du ska vara en medforskande pedagog som kan utmana barnen i vardagen genom lek och fantasi och du har ett gott och professionellt förhållningssätt. Vidare tror vi att du är lösningsfokuserad och tänker ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”.

Arbetsuppgifterna innebär att du tillsammans med kollegor arbetar målinriktat, planerar, genomför och utvärderar verksamheten enligt gällande styrdokument och företagets satta mål och verksamhetsinriktning. Vi lägger stor vikt vid din personlighet, lyhördhet samt din förmåga till god kommunikation med barn, vårdnadshavare samt kollegor. Goda kunskaper i engelska och IKT är meriterande. Vi använder oss av TYRA-appen.

För att arbeta inom förskola krävs ett giltigt utdrag ur polisens belastningsregister. Du beställer blanketten på följande länk: https://polisen.se/tjanster-tillstand/belastningsregistret/skola-eller-forskola/

Vi erbjuder dig:
• Friskvårdsbidrag
• Fyra planerings/utvärderingsdagar per år
• Fria, pedagogiska luncher
• En närvarande förskoleledning med en tydlig pedagogisk idé som tillsammans med pedagogerna arbetar mot ambitiösa mål

Tjänsten som förskollärare är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse.

Låter det som spännande uppdrag, som passar dig? Läs mer om oss på www.raoulwallenbergskolan.se

Ansökan
Sök tjänsten genom att fylla i ansökningsformuläret och bifoga ditt CV. Skicka din ansökan så snart som möjligt då intervjuer kommer genomföras löpande. Din ansökan vill vi ha senast den 15 mars 2019.

Har du frågor om tjänsten inom RWS är du välkommen att kontakta förskolechef Marie Wessman, marie.wessman@raoulwallenbergskolan.se, 070-734 81 50

Förskollärare till RWS Mariehäll som vill göra positiv skillnad!

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-17

Ansök nu

Dela detta jobb