skoljobb.se

Förskollärare till Salladsgatans förskola i Bårslöv

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-19

Ansök nu

Förskollärare till Salladsgatans förskola i Bårslöv

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Salladsgatans förskola ligger i Bårslöv strax utanför Helsingborg. Förskolan ligger i ett villaområde med många grönområden och gångvägar. Salladsgatans förskola är en del av Bårslöv/Gantofta förskoleområde tillsammans med Kaprifolgatans förskola i Bårslöv och Tofta förskola i Gantofta. På Salladsgatan finns det fem avdelningar och drygt 100 barn. Förskolan har eget tillagningskök som drivs av en kock/måltidspedagog, som tillsammans med barn och pedagoger arbetar aktivt med hållbar utveckling.

Förskoleområdet leds av en rektor och en biträdande rektor. Biträdande rektorn har sitt kontor på Salladsgatans förskola. Förskolans öppettider är kl. 6-18.


ARBETSUPPGIFTER
Att arbeta som förskollärare på Salladsgatans förskola är att vara en del av ett positivt gäng som drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande för barnen i vår verksamhet. Du kommer arbeta i ett arbetslag med både förskollärare och barnskötare, där ni delar upp barngrupp och ansvar för att skapa bästa förutsättningar för såväl barn som pedagoger. Resultat av dokumentation, uppföljning, utvärdering och analys av undervisningen ligger till grund för varje barns möjlighet till utveckling och lärande och utbildningens kvalité.

Just nu söker vi ytterligare en förskollärare. Du är en viktig pusselbit för att utveckla utbildningen och undervisningen på Salladsgatan. Vi är i en spännande utvecklingsfas och behöver dig som vill vara en del i utvecklingen av vår förskola!


KVALIFIKATIONER
Du är utbildad och legitimerad förskollärare och har erfarenhet av att arbeta med systematiskt kvalitetsarbete. Du vet att ditt förhållningssätt och ditt bemötande gör skillnad för barnens trygghet och lärande. Du är väl förtrogen med förskolans läroplan och har förmåga att leda såväl barn som kollegor. Du ser digitala verktyg som en naturlig del i arbetet.

Är DU den VI söker? Det kan vara svårt att svara på just nu men om du läser vidare så kanske vi kan väcka ett intresse! Ja, vi vill också ha det alla andra vill ha, det vill säga, att du skall vara utbildad förskollärare, ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, ha en positiv inställning och brinna för ditt arbete.

MEN vi vill även ha dig som vill skapa, påverka och förändra och som motiveras av det! Du uppskattar att arbeta som ett team, är beredd att ta det ansvar som behövs för att driva verksamheten framåt och vill gärna vara en del av det spännande utvecklingsarbete vi har framför oss. Du arbetar för att skapa en lustfylld, trygg och lärorik förskola!

Är VI den DU söker? Du kommer att omges av kompetenta, positiva och engagerade kollegor som brinner för sitt arbete. Vi erbjuder dig spännande utmaningar, en vilja och driv att skapa morgondagens förskola samt en stor portion arbetsglädje tillsammans med både barn och vuxna.

Känner du att detta stämmer in på dig så är du varmt välkommen med din ansökan! Vi tillämpar löpande urval.


ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Salladsgatans förskola i Bårslöv

Helsingborgs Stad