skoljobb.se

Förskollärare till Sanda förskola

Företag Region Gotland
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Förskollärare till Sanda förskola

Som en del av Region Gotland ansvarar utbildnings- och arbetslivsförvaltningen för bland annat förskola, grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, gymnasie- och vuxenutbildning, arbetsmarknadsinsatser samt mottagande och etablering av nyanlända. Våra 1900 medarbetare bidrar till barns, ungas och vuxnas lärande och utveckling på Gotland.

Arbetsuppgifter

Nu behöver vi förstärka förskolan i Sanda med en förskollärare.
Arbetet består av att, tillsammans med arbetslag och övrig personal, planera, utveckla och följa upp det pedagogiska arbetet utifrån barngruppens behov och förskolans läroplan.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har erfarenhet av att följa upp verksamhetens kvalitet genom systematiskt kvalitetsarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser att du som söker är bra på att skapa goda relationer med vårdnadshavare, barn och kollegor.
 

Om Region Gotland

Region Gotland svarar för kommun- och landstingsuppgifter samt har det regionala utvecklingsansvaret på Gotland. Vi är nära 6000 engagerade medarbetare som genom våra 240 yrken tillsammans skapar ökad livskvalitet för öns invånare. Vill du också vara med och utföra Sveriges viktigaste jobb?

Gotland är en fantastisk plats att leva på, med ett rikt kulturliv, orörd natur och en kreativ entreprenörsanda. Vi är drygt 57000 personer som har valt att bo här året om, och vi vill gärna bli fler!

Kontakt

Jennie Nilsson
Rektor Roma/Klinte/Sanda Förskoleområde
0498-204131

Dela detta jobb

Förskollärare till Sanda förskola

Region Gotland