skoljobb.se

Förskollärare till Skarans förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-04

Ansök nu

Förskollärare till Skarans förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Skarans förskola ligger i ett trafiksäkert område där grönytor kompletterar vår egen utemiljö. Inom gångavstånd finns bland annat Fredriksdals friluftsmuseum, Jordbodalen och Filborna stadspark. Förskolan ligger på första våningen av ett bostadshus och består av en avdelning med barn i åldern 1-5 år. Teamen delar upp barnen och arbetar i små grupper. Förskolan ligger nära busshållplatser vilket gör det lätt pendla hit.

ARBETSUPPGIFTER
Vi behöver dig som vill vara en del i utvecklingen av vår förskola!

På Skarans förskola är vi i en spännande utvecklingsfas där vi tänker mycket kring våra lärmiljöer och inkluderande arbetssätt.

Tillsammans med ditt arbetslag kommer du att utveckla förskolans verksamhet med pedagogisk dokumentation som underlag.

Förskolans arbete genomsyras av nyfikenhet. Det kollegiala lärandet är en självklar del där vi skapar kunskap tillsammans och du blir en viktig pusselbit i ditt team på våra pedagogiska samtal.

Du reflekterar kring förskolans lärmiljöer och dokumentation, reflektion, utvärdering, analys ska ingå som en naturlig del i utvecklingen av utbildningen.

Som förskollärare hos oss får du möjligheten att driva det pedagogiska arbetet under goda förutsättningar för planering och reflektion.

För den som vill och har rätt kompetens finns det möjlighet att ta delta och driva utifrån någon av våra utvecklingsgrupper.

Hos oss får man lov att prova nytt!
Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som med hjälp av din glädje, lust och kreativitet vill göra skillnad för varje barn genom ett inspirerande pedagogiskt arbete.

Du är legitimerad förskollärare och får gärna ha ett par års arbetslivserfarenhet från rollen. Eftersom du kommer att leda och utveckla processer, tror vi även att du genomfört en processledarutbildning relativt nyligen. Har du dessutom erfarenhet av att ha arbetat som processledare ser vi det som starkt meriterande.

Du är trygg i din arbetsroll, tydlig i ditt ledarskap och arbetar målfokuserat. För dig är IKT en naturlig del av ditt arbete och du har goda kunskaper i GAFE och UNIKUM.

För att trivas och lyckas hos oss krävs ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt. Du ser fördelarna med mångfald och sätter alltid barnens behov i första hand.

Dina blivande kollegor ser fram emot att träffa dig. Vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Skarans förskola

Helsingborgs Stad