skoljobb.se

Skogsbrynskolan tillhör Nibble skolområde och ligger naturskönt nära ett skogsområde och Kristinelunds sportfält. På skolan finns förskoleklass, årskurs 1 och fritidshem för sex- och sjuåringar.
Prestigelöshet, humor och kollegialt lärande är några viktiga begrepp för oss. Vi prövar nytt, lär av våra misstag och ställer frågor. Vi hjälper varandra att gemensamt utveckla undervisningen. 
Nya medarbetare vittnar om hur väl mottagna de blivit. Glada skratt och humor bidrar till att vi trivs tillsammans och är trygga med varandra.
Mälardalens högskola och Köpings kommun har utsett oss till en övningsskola. Vi tar regelbundet emot lärarstuderande, vilket bidrar till kompetensutveckling och inspiration. 

Arbetsuppgifter:
Undervisning i förskoleklass och på fritidshem. Uppföljning av verksamheten utifrån skolans systematiska kvalitetsarbete.
Anpassning av undervisningen utifrån varje elevs förutsättningar, intressen och behov så att alla elever ges goda möjligheter att lyckas.
Det språkstärkande arbetet är en viktig del i det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:
Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i förskoleklass. Du är en tydlig ledare och har förmåga att skapa goda relationer till elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. 
Du har ett positivt förhållningssätt som främjar ett gott samarbete och deltar aktivt i skolans utveckling

Välkommen med din ansökan!

Om du fortfarande studerar till förskollärare är du också välkommen att visa ditt intresse att arbeta hos oss.
Barn- och utbildningsförvaltningen

I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar sökande med olika bakgrunder. 

Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. 
 
Varaktighet/Arbetstid    Arbetsgivare
Heltid
Tillsvidare    Köpings kommun
 
Lön    Postadress
Månadslön 
Nibbleskolan
73185 KÖPING
 
Ansökan     
Sista ansökningsdag: 2018-10-19
Ange referens: 126/2018 BUN
 
Kontaktpersoner
Rektor Lars Fallqvist, 0221-25 628
Biträdande rektor Marina Falck, 0221-259 55
Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260
Kommunombud Lärarnas Riksförbund ., 0221-25224

Förskollärare till Skogsbrynskolan

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-19

Ansök nu

Dela detta jobb