skoljobb.se

Förskollärare till Sofielund och Mallas förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-09-08

Ansök nu

Förskollärare till Sofielund och Mallas förskola

Sollentuna är en växande kommun med siktet inställt på att bli Sveriges mest attraktiva kommun och Sollentuna är idag en av de främsta kommunerna i landet avseende skola och näringsliv.

Är du förskollärare och vill utmana, undervisa och utforska tillsammans med våra barn under hela deras förskoletid? Vi söker nu två förskollärare till enheten Edsbacka förskolor.

Edsbackaförskolor består av Sofielunds-,  Mallas och Bikupans förskola. Sofielunds förskola ligger centralt i Sollentuna och har en stor gård för lek och rörelse samt närhet till naturen vid Edsviken. Här finns plats för ungefär 112 barn, fördelade på 8 grupper. Mallas förskola är förnärvarande inhyst i tillfälliga lokaler med en lite mindre gård men med stora möjligheter till lek i Edsbergsparken som ligger precis bredvid. Till hösten 2020 flyttar vi in i en helt nybyggd förskola. Här finns för närvarande ungefär 60 barn fördelade på 3-4 grupper.

Arbetsuppgifter

Vi vet att pedagogernas skicklighet och engagemang är avgörande för kvaliteten i arbetet på förskolan. Vi vill att alla våra barn får en rolig, trygg och lärorik undervisning på förskolan. Vi lär av varandra som kollegor men delar också med oss av vår kunskap och erfarenhet och vi har höga förväntningar på varandra. Barnet är en viktig person med mycket att lära men också med mycket att dela med sig av. Vår verksamhet är mångsidig och vi lägger oss i vinn om att se till barns individuella förmågor och vill stimulera till vidare utveckling. Vi erbjuder lustfyllt lärande för varje barn där trygghet och omsorg är grunden.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerade förskollärare med högskoleutbildning och är väl förtrogen med förskolans styrdokument. Har du tidigare erfarenhet av arbete som förskollärare så är det meriterande.

Som förskollärare lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Eftersom tjänsten innebär samarbete med många olika grupperingar både internt och externt behöver du ha god kommunikativ förmåga, ha lätt för att skapa relationer. Du behöver kunna jobba självständigt och ta egna initiativ. Vidare behövs hög servicekänsla och kreativt nytänkande.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare har ett hållbart arbetsliv och kan kombinera ett professionellt arbete med familj och fritid. Vi arbetar också för att alla medarbetare får utvecklas i sin roll och att kompetenser tas till vara. Vi tillämpar flextid, erbjuder kompetensutveckling och friskvårdsbidrag.

Övrigt

Tjänsterna är tillsvidareanställningar på 100%. Provanställning kan komma att tillämpas. Inviduell lönesättning.

Urvalet sker löpande och vi har tagit ställning till de kanaler som vi vill marknadsföra denna platsannons i och undanber oss rekryteringshjälp.

Välkommen med din ansökan!

Kontaktpersoner:
Charlotte Ryhre, Förskolechef 
tfn: 08-579 229 54

Sista ansökningsdag:
2019-09-08

Dela detta jobb

Förskollärare till Sofielund och Mallas förskola

Sollentuna kommun