skoljobb.se

Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Beskrivning
Vill du vara en del av ett positivt, engagerat och utvecklingsinriktat gäng? Då är du varmt välkommen till oss på Sofiero förskola! Sofiero förskola är en liten förskola med drygt 30 barn som ligger i Laholms centrum med närhet till bibliotek, natur, parker och Glänningesjö.

Förskolans värdegrund bygger på Glädje, Trygghet, Empati, Mångfald, Respekt och Bemötande. Vi arbetar med kollegialt lärande och delar med oss av vår kunskap och vårt lärande till varandra.
Vi arbetar utifrån Region Hallands plan för Bättre skolors Välmående Ger Resultat (http://www.regionhalland.se/utveckling-och-tillvaxt/omrade/folkhalsa/regionalt-arbete/barn-och-unga/valmaende-ger-resultat/) I höst kommer vi även att delta i Skolverkets Läslyftet i förskolan.

I kommunen har vi en riktad kompetensutvecklingsplan för förskolan. Vi erbjuder möjlighet till bland annat friskvårdskort och arbetskläder.

Arbetsuppgifter
I arbetet som förskollärare är du är delaktig i att planera och skapa en utvecklande, trygg, rolig och lärorik förskola. I ditt dagliga arbete utgår du från förskolans aktuella styrdokument, planerar, genomför, dokumenterar och utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med resten av arbetslaget/teamet. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje barns kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar.

Kvalifikationer
Legitimation med behörighet att arbeta inom förskolan. Vi söker dig som är ansvarstagande, engagerad och närvarande pedagog. Du är en person som driver både din egen och förskolans utveckling framåt. Ditt arbete präglas av en tydlig respekt för individen samt en bra relation till barn, föräldrar och kollegor. Vidare är du serviceinriktad och ser möjligheter i mångfald och variation. Du kopplar ditt arbete till vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet.

Är du nyutexaminerad förskollärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor.

Vi ser gärna att du bifogar personligt brev och CV samt din legitimation om den erhållits.

Tillträdesdag
Enligt överenskommelse

Upplysningar
Conny Strömberg Förskolechef Sjökulla och Sofiero förskola, tel. 070 606 11 26 conny.stromberg@laholm.se

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-15 000

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan

Förskollärare till Sofiero förskola

Företag Laholms kommun
Regioner
Utgår

2018-06-28

Ansök nu

Dela detta jobb