skoljobb.se

Förskollärare till Solhyttan Ref nr 18/112

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-15

Ansök nu

Förskollärare till Solhyttan Ref nr 18/112

Smedjebacken är en trevlig kommun i södra Dalarna, med bra kombination av trivsamt småstadsliv, storslagen natur, aktivt föreningsliv, ett rikt kulturliv och starten för Strömsholms kanal. En tillväxtkommun med små och stora företag med goda förutsättningar då vi ligger i ett strategiskt bra läge mellan Västerås och Falun/Borlänge.  Sedan länge arbetar vi med en ekologisk inriktning. Smedjebacken är närhet, vatten och utveckling, en kommun för alla. 

Solhyttans förskola är belägen mitt i centrala Söderbärke. Förskolan består av 4 avdelningar - alla med olika inriktningar.
Även Söderbärke fritidshem ligger precis intill förskolan. Maten tillagas från
grunden i Solhyttans kök.

Vi undanber oss vänligt men bestämt all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringsprocessen.

Läs mer om oss på smedjebacken.se

All rekrytering sker digitalt och via vår externa länk till rekryteringssystemet Webcruiter.

Vid problem av registerting av CV var god kontakta Webcruiter kundservice. 

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta i team med förskollärare och barnskötare och vid behov specialpedagog samt resurs- och talpedagog. Du ska tillsammans i arbetslaget arbeta för att varje barn ska utvecklas så långt som möjligt i förhållande till målen i läroplanen, Lpfö 98/16. Arbetslagen har gemensam planeringstid varje vecka. förskollärare och barnskötare har även egen planeringstid varje vecka.

Kvalifikationer
Du är legitimerad förskollärare eller är i slutet av din utbildning till förskollärare. Tillträde 2018-11-01.Låter det här som en tjänst för dig, är du varmt välkommen med din ansökan! Är du finsktalande ser vi detta som en extra merit. 

Personliga egenskaper
Det är viktigt att du är en trygg person med ett förhållningssätt som stämmer överens med förskolans värdegrund. Du ska ha en positiv livssyn men framför allt ska du var en person som känner glädje, lust och nyfikenhet inför detta uppdrag och de utmaningar som detta yrke innebär. I ditt arbetssätt har du en tydlig struktur och du är flexibel och ser möjligheter. Du har lätt för att samarbeta med kollegor, vårdnadshavare och andra aktörer. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder
Vi vill dessutom erbjuda dig en trevlig arbetsplats med fokus på arbetsmiljön för dig och dina medarbetare. Eftersom vi tror på dialog i vår kommun erbjuder vi dessutom en dialogutbildning till alla nya tillsvidareanställda. Vi vill ha frisk och aktiv personal och vi hoppas att vårt friskvårdsbidrag bidrar till detta. Vi erbjuder dig en arbetsgivare som tror på sina medarbetare.

Kontaktinformation
Josephine Molin, Rektor, 02040 - 66 04 71

Fredrik Hedlund, Rektor, 0240 - 66 04 72

Birgitta Husing Ranerfors, Lärarförbundet, 0240-66 00 35

Catarina Johnsson, Kommunal, 0240-66 88 25

Arbetsplats
Vasagatan 17

777 30 Smedjebacken

Dela detta jobb

Förskollärare till Solhyttan Ref nr 18/112

Smedjebackens kommun