skoljobb.se

Förskollärare till Stattena förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Förskollärare till Stattena förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutbildning samt friskvårdsbidrag på 3000 kronor / år mm.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Stattena förskola består av fem avdelningar och ca 80 barn och ingår i Tågaborgs förskolor tillsammans med Wrangelsgatans förskola. Vi lägger stor vikt vid utevistelse och rörelse. Hos oss är både barnen och pedagogernas hälsa och välbefinnande är en viktig del i det dagliga arbetet. Ett led i det är att våra två utbildade kockar serverar hemlagad mat.

Vid förskolan finns flera inbjudande lekparker och Pålsjö skog. Vi har även gångavstånd till Fredriksdal, Rosenbergsparken och till stranden. Det är platser som vi ofta besöker. Då förskolan ligger centralt på Stattena finns det goda kommunikationsmöjligheter både med stadsbussar och regionbussar.

Vi strävar efter att vår verksamhet ska vara rolig, harmonisk och lärorik för alla, stora som små. Varmt välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
På Stattena förskola välkomnas du till positiva och omtänksamma kollegor som gärna samarbetar över gränserna. För oss är relationerna viktiga, oavsett om det är till barnen, kollegorna eller vårdnadshavarna.

Här kommer du att driva och utveckla förskolans verksamhet tillsammans med dina kollegor och få stora möjligheter att påverka ditt arbete. Vi utgår alltid från barnen och deras behov och i den skapande leken finns möjlighet att uttrycka och bearbeta upplevelser, känslor och erfarenheter. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år.

Vi arbetar tillsammans med en pedagogista som stödjer oss i vårt pedagogiska arbete.

För den som vill finns det stora möjligheter att vara med och utveckla, där ett prioriterat område just nu är barnets språkutveckling samt pedagogisk dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för ditt jobb som förskollärare och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Du är legitimerad förskollärare, men om du är nyexaminerad eller har flera års arbetslivserfarenhet är inte avgörande. Det viktigaste är att du är engagerad och sätter barnens behov i första hand.

Du ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del av ditt arbete och har kunskaper kring de digitala lärverktyg som används inom förskolan. Det är givetvis positivt om du har ett driv att vidareutveckla arbetet med dokumentation.

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och positiv kollega med ett professionellt bemötande. Du har också lätt för att samarbeta och bygger relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Stattena förskola

Helsingborgs Stad