skoljobb.se

Vi söker dig som är en förskollärare som vill vara med och göra skillnad för våra barn på Storkens förskola!

Engagerade och skickliga pedagoger är avgörande för en förskolas kvalitet. På Storkens förskola lär vi av varandra och delar med oss av kunskaper, erfarenheter och vi har höga förväntningar på varandra. Förskolan Storken tillhör en enhet med två förskolor, samt Kärrdalsskolan som är en F-6-skola. Förskolorna samarbetar mycket kring bland annat mål och resultatuppföljning. Storken är en liten förskola med 2-3 avdelningar och ett arbetslag på 5-6 medarbetare. Vi har ändamålsenliga och fina lokaler och en härlig gård! 

Förskolan ligger i villakvarteren i natursköna Sjöberg med närhet till härlig natur och Edsviken med goda kommunikationsmöjligheter från Sollentuna centrum och Danderyds sjukhus. 

Nu söker vi en engagerade och erfarna förskollärare som tillsammans med oss vill fortsätta att utveckla förskolan.

Kompetenskrav

Du har erfarenhet av att arbeta som förskollärare och vill leda förskolan framåt. Vi söker dig som vill ta nästa steg i förskolans utveckling där du har möjlighet att bli en del av förskolans ledningsgrupp.

Du har ett genuint engagemang för barns utveckling och lärande. Du tycker om att vara ute mycket och ser utemiljöerna som en viktig del i barnens hälsa och välbefinnande. Du är en person som skapar trygghet och är lyhörd för barnens behov. Du bemöter barn, kollegor och vårdnadshavare med vänlighet, glädje och entusiasm. Din kommunikativa förmåga är god och du uppskattar att samarbeta med andra i olika konstellationer.

Som person är du handlingskraftig, ansvarstagande och har en stor vilja att bidra i utvecklingen av verksamheten. Du ser möjligheter och utmaningar istället för problem och misstag som något viktigt att lära av.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder

  • Kompetent och engagerad ledning  
  • Fria måltider 
  • Friskvårdsbidrag
  • Arbetskläder
  • Kompetensutveckling
  • Egen läsplatta

Vi erbjuder ett utmanande och utvecklande arbete tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. Provanställning kan komma att tillämpas. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Välkommen med din ansökan! Urval sker löpande.

Vi undanber oss rekryteringshjälp.

Förskollärare till Storkens förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-30

Ansök nu

Dela detta jobb