skoljobb.se

Förskollärare till Studentkårens förskola

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-20

Ansök nu

Förskollärare till Studentkårens förskola

Lund skapar framtiden – med kunskap, innovation och öppenhet! Vi vågar tänka stort, visa handlingskraft och med tillit låta nya idéer växa till hållbara lösningar. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

Tjänsten är placerad på Studentkårens förskola som ligger mitt i Lunds gamla kulturkvarter med närhet till Botaniska trädgården, Kulturen, Stadsbiblioteket och Lundagård. Förskolan har en utegård likt en oas mitt inne i den äldsta delen av Lunds bebyggelse som används mycket under dagarna.

En röd tråd i förskolans arbete i dag är musik och rytmik, från de yngsta barnen till de äldsta.

ARBETSUPPGIFTER
Vårat pedagogiska arbete utgår ifrån ett formativt förhållningssätt där BFL (bedömning för lärande) är en central metod. Ett kollegialt lärande mellan förskolans pedagoger och pedagoger på andra förskolor inom skolområdet skapar en stark grund och kultur för arbetsplatsen och områdets förskolor. En ytterligare central arbetsmetod för att stärka den pedagogiska verksamheten är det systematiska kvalitetsarbetet (SKA) med veckovisa reflektioner och handledarledda periodreflektioner utifrån verksamhetens mål.

Studentkåren består av tre avdelningar med åldersfördelningen 1-2 år, 2-4 år och 4-6 år. Tjänsten är placerad på avdelningen med barn i åldrarna 1-2 år.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, som är väl förtrogen med förskolan läroplan och som har lätt för att omsätta det i det dagliga arbetet. Eftersom vi arbetar med musik och rytmik i vår verksamhet är kunskap och intresse inom det området önskvärt.

Stor vikt kommer läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

För att du ska få arbeta inom förskola/skola eller annan pedagogisk verksamhet måste du uppvisa ett godkänt utdrag från polisens belastningsregister. Läs mer och hämta blanketten på www.polisen.se

Sysselsättningsgrad: 75-100%
Fast lön. Vänligen ange löneanspråk i ansökan.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval och sökande kan kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Dela detta jobb

Förskollärare till Studentkårens förskola

Lunds kommun