skoljobb.se

Förskollärare till Suse förskola

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-02

Ansök nu

Förskollärare till Suse förskola

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

ARBETSUPPGIFTER
Som förskollärare ansvarar du för förskolans pedagogiska verksamhet. Du deltar även i utvecklingsgrupper som arbetar med aktuella utvecklingsområden tillsammans med pedagoger från andra enheter samt förskolechefer.

Hos oss får du:

o Arbeta i ett arbetslag tillsammans med engagerade och erfarna kollegor
o Vara en del i vårt spännande utvecklingsarbete
o Möjlighet att delta i Hälsoinspirerade aktiviteter tillsammans med kollegor
o Allväderskläder
o Pedagogisk utvecklingstid med ditt arbetslag 2 timmar per vecka samt 6 heldagar per läsår
o Nätverk med förskollärare på din enhet 1h var 14:e dag
o Förfoga över ytterligare totalt 46 timmar per läsår till förberedelse inför möten, reflektionstid, litteratur med mera
o Fortbildning sex studiedagar per läsår

Välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan

Vi söker dig som arbetar med barnens förförståelse, nyfikenhet och intressen och utgår från det i planeringen av ditt arbete. Du är väl medveten om språkets betydelse i alla sammanhang och använder dig av olika kommunikationssätt i ditt arbete. Du får gärna ha ett intresse mot sång och musik samt gärna spela något instrument.

Du är som person rak, ödmjuk och ärlig i kontakten med andra människor. Du har dessutom en hög servicenivå. Som person känner du ansvar för verksamheten på avdelningen men har även förmåga att se helheten.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare till Suse förskola

Halmstads kommun