skoljobb.se

Förskollärare till Tofta förskola i Gantofta

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-28

Ansök nu

Förskollärare till Tofta förskola i Gantofta

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Tofta förskola ligger i Gantofta strax utanför Helsingborg. Förskolan ligger i hjärtat av byn och är omgiven av en lummig gård och har Råådalen ett stenkast bort. Det finns en Pågatågsstation fem minuters promenad från förskolan och tåget från Helsingborg tar mindre än tio minuter. Tofta förskola är en del av Bårslöv/Gantofta förskoleområde där Tofta förskola ingår tillsammans med Salladsgatans förskola och Kaprifolgatans förskola i Bårslöv. På Tofta finns det fyra avdelningar och ca. 90barn. Förskoleområdet leds av en förskolechef och en biträdande förskolechef. Förskolechefen har sitt kontor på Tofta förskola. Som medarbetare på Tofta förskola är du en del i vårt gemensamma arbete med att skapa den bästa skolan för varje barn och elev i Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER
Just nu söker vi en förskollärare som brinner för att arbeta med de yngsta barnen i förskolan. Du är en viktig pusselbit för att utveckla utbildningen och undervisningen på Tofta. Vi är i en spännande utvecklingsfas och behöver dig som vill vara en del i utvecklingen av vår förskola!

Att arbeta som förskollärare på Tofta förskola är att vara en del av ett positivt gäng som drivs av att skapa de bästa förutsättningarna för utveckling och lärande för barnen i vår verksamhet.

Resultat av dokumentation, uppföljning, analys och utvärdering av verksamheten ligger till grund för varje barns möjlighet till utveckling och lärande och utbildningens kvalité.

KVALIFIKATIONER
Du är utbildad och legitimerad förskollärare och har erfarenhet av att arbeta med pedagogisk dokumentation. Du vet att ditt förhållningssätt och ditt bemötande gentemot såväl barn, vårdnadshavare och kollegor, gör skillnad för barnens trygghet och lärande. Du är väl förtrogen med ditt uppdrag enligt förskolans nya läroplan som träder i kraft 1 juli 2019.

Är DU den VI söker? Det kan vara svårt att svara på just nu men om du läser vidare så kanske vi kan väcka ett intresse? Ja, vi vill också ha det alla andra vill ha, det vill säga, att du skall vara utbildad förskollärare, ha erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete, ha en positiv inställning och brinna för ditt arbete.

MEN vi vill även ha dig som vill skapa, påverka och förändra och som motiveras av det! Du uppskattar att arbeta som ett team, är beredd att ta det ansvar som behövs för att driva verksamheten framåt och vill gärna vara en del av det spännande utvecklingsarbete vi har framför oss. Du arbetar för att skapa en lustfylld, trygg och lärorik förskola!

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder digitala verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och lärande.

Du ser vikten av att systematiskt och kontinuerligt dokumentera, utvärdera, följa upp och analysera din undervisning.

Du följer aktivt med i forskning och utveckling och bedriver en undervisning som vilar på vetenskaplig grund och beprövad erfarenhet. Du delar gärna med dig av din kunskap och bidrar till ett kollegialt lärande.

Vi tillämpar löpande urval. Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
Bifoga lärarlegitimation, alternativt ta med på ev. intervju, tillsammans med utdrag ur polisens belastningsregister
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Tofta förskola i Gantofta

Helsingborgs Stad