skoljobb.se

Förskollärare till Tornérhjelms förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-22

Ansök nu

Förskollärare till Tornérhjelms förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

På Tornérhjelms förskola vill vi skapa en positiv miljö dit barnen kommer med glädje och känner en lust att lära. Vi har en tydlig värdegrund och arbetar utifrån ledorden Glädje, Genus, Gemenskap och Grogrund för lärande.

Tornérhjelms är en förskola med 140 barn. Vi arbetar i fina stora lokaler, har ett eget förskolebibliotek, mediatek och god hemlagad mat. Vi har även mycket kompetent stödpersonal kring verksamheten, bland annat en specialpedagog, en mediapegagog och en bokpedagog.

ARBETSUPPGIFTER
På Tornérhjelms förskola välkomnas du till ett positivt arbetsklimat, kompetenta kollegor och en tydlig värdegrund. Vi söker nu ytterligare en kollega till ett roligt och varierande arbete!

Här arbetar vi mycket med lärmiljöer och upplevelserum och välkomnar kreativitet. Mycket fokus ligger på språk, natur och teknik. Hos oss är alla delaktiga, vi litar på varandras kompetens och man får lov att fokusera lite extra på det man är bäst på. Vi har högt i tak och ser alla fördelar med olikheter och mångfald.

Tillsammans med dina kollegor driver och utvecklar du förskoleverksamheten med pedagogisk dokumentation som underlag. Du blir en del av ett positivt team med andra förskollärare. Här är modern teknik och IKT ett självklart inslag i det dagliga arbetet, men vi använder oss lika mycket av våra fina utemiljöer runt förskolan.

Vill du vara med?

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för ditt jobb som förskollärare och som sätter barnen och deras utveckling i första hand.

Du är behörig förskollärare och får gärna ha ett par års arbetslivserfarenhet Vi välkomnar alla spetskompetenser och ställer oss positiva till om du har ett särskilt intresse för exempelvis musik. Du är en positiv och nyfiken kollega som kan samarbeta väl på alla nivåer och välkomna olikheter. Vi ser gärna ha kunskap kring IKT och pedagogisk dokumentation.

För att trivas och lyckas hos oss krävs ett stor engagemang och förmågan att se till varje barns behov. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Tornérhjelms förskola

Helsingborgs Stad