skoljobb.se

Förskollärare till Tuvehagens förskola i Helsingborg

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-12-18

Ansök nu

Förskollärare till Tuvehagens förskola i Helsingborg

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Tuvehagens förskola är en av sju kommunala förskolor i Ödåkra. Det är en tvåavdelningsförskola som ligger i utkanten av Ödåkra med närhet både till tågstation och bra bussförbindelser. Tuvehagens förskolas utemiljö är stor och grön och i närheten av förskolan finns en bl.a. skog, grönområden, lekplatser och bibliotek. Hos oss är miljö och material tillgängligt för barnen och utnyttjas väl i lärprocessen. Vi är lyhörda för barnens tankar och idéer och låter dom komma med förslag till hur verksamheten ska utformas. Förskolan präglas av trygghet och mycket god trivsel. Grunden för detta är våra professionella pedagoger, våra tydliga rutiner samt våra gemensamma regler för hur vi ska vara mot varandra.

ARBETSUPPGIFTER
Du ska kunna skapa förutsättningar för gruppens lärande och utveckling likväl som för det enskilda barnets genom att skapa kreativa, lärande och inkluderande lärmiljöer genom att vara en engagerad och lyhörd pedagog.
Pedagogisk dokumentation utgör en viktig grund för vårt systematiska kvalitetsarbetet och ingår som en naturlig del av arbetet.
Barnens intressen, nyfikenhet och frågor visar vägen när vi utformar verksamheten.

I det dagliga arbetet använder vi oss av olika digitala verktyg för kommunikation och interaktion.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har förskollärarexamen och är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har arbetat i rollen i några år men även du som är nyexaminerad är intressant för oss.

Du har kunskap om och förstår vikten av att reflektera och dokumentera tillsammans med barn och kollegor. Din kunskap främjar kreativitet och skapar inkluderande närmiljöer. Att kunna samarbeta och ha god kommunikation med de du möte i ditt arbete är en självklarhet för dig.

Du är positiv, engagerad och kan samarbeta med såväl barn, personal, vårdnadshavare och andra personer du kommer i kontakt med i ditt yrkesutövande. Du brinner för ditt arbete!

För dig är modern teknik ett självklart val i din roll som pedagog och du använder IKT som verktyg för kunskapssökande, kommunikation, skapande och dokumentation.IKT är en väsentlig faktor i din lärande miljö för att söka, granska, lagra, producera, redovisa, utbyta information samt för att kommunicera med.

Skicka gärna din ansökan omgående då vi tillämpar löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Tjänsten är på 75%.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Förskollärare till Tuvehagens förskola i Helsingborg

Helsingborgs Stad