skoljobb.se

Förskollärare till Tveta förskoleområde

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-26

Ansök nu

Förskollärare till Tveta förskoleområde

En dag på jobbet 
Nu har du chansen att få arbeta i Tveta förskoleområde!  
Vi söker förskollärare/lärare mot yngre åldrar till våra förskolor. Vi söker dig som tillsammans med oss inte bara vill vara bra utan vill bli ditt bästa. 
 
Vi har ett medvetet förhållningssätt som medforskande pedagoger där det är barnens intressen och tankar styr den målstyrda undervisningen. Vi i ständig utveckling och har ett stort fokus på språk- och kunskapsutvecklande arbete.  
 
Förskolorna i enheten skapar en röd tråd i barns lärande genom något vi kallar Tio terminer. Rubrikerna har vi valt för att säkerställa kvalité i projekterandet och i våra miljöer. Vi ser leken som grundläggande för lärandet.  
 
 
Vem är du?  
Du måste vara behörig förskollärare eller lärare med inriktning mot yngre åldrar med examen från lärarprogrammet/lärarhögskola.  
 
Vi behöver dig som kan, vill och vågar - du som inte bara söker utmaningar utan också är beredd att utmana oss. Vi vill ha dig som vill arbeta med inspirationen från Reggio Emilias filosofi och som har kunskap om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt och interkulturell pedagogik. Du behöver vara initiativrik, drivande, positiv och ha god samarbetsförmåga, för vi har mycket att göra! 
 
 
Vi erbjuder dig  
- En positiv arbetsplats med ett pågående utvecklingsarbete inom språk- och kunskapsutveckling 
- Friskvårdsbidrag 
- Semesterväxling  
- Årsarbetstid 
- Reflektionstid  
- Kompetensutveckling  
- Tillgång till Tom Tits Experiment 
 
 
Välkommen till oss!   
Förskoleområdet Tveta har fem förskolor belägna i Hovsjö, Pershagen och Södra. De leds av två chefer, en förskolechef och en enhetschef, som ingår i ett funktionellt delat ledarskap. 
Vi har pedagoistor, specialpedagog, ateljérista och förskollärare med särskilt utvecklingsuppdrag.  
På varje avdelning i enheten är en pedagogiskt avdelningsansvarig förskollärare som också är med i sin förskolas ledningsgrupp där vi tillsammans ser till hela förskolans utveckling. I Tveta finns det möjlighet att vara med och påverka sin egen verksamhet genom engagemang och nyfikenhet. 
 
Vi lägger stor vikt vid pedagogisk dokumentation som en del av det systematiska kvalitetsarbetet och vid att ge pedagogerna goda förutsättningar att utföra sitt uppdrag. I Tveta har du möjlighet att regelbundet få lära av och med dina kolleger då vi ser kompetensutveckling och gemensam reflektion som viktiga delar för utveckling. 
 
Hos oss får du utmaning, inspiration och pedagogisk utveckling. Vi söker dig som vill ge barnen en trygg, rolig och lärorik förskola. 
 
Våra förskolor ligger i olika stadsdelar, men gemensamt för oss är att här möts staden och landet, kultur och natur. Här finns världen, i Södertälje.  
 
Nyfiken på oss? Vi finns på Instagram #tvetaförskolor och #tioterminer 
 
 
Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.

Dela detta jobb

Förskollärare till Tveta förskoleområde

Södertälje kommun