skoljobb.se

Förskollärare till Utbildningsförvaltningen

Företag Köpings kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Förskollärare till Utbildningsförvaltningen

Nu söker vi dig som är förskollärare och vill arbeta tillsammans med oss i Köpings kommun! 
Just nu söker vi dig till Bofinken, Ullvigården, Trollsländan, Blåmesen, Svalan, Sagostugan och Fågelvägen. Du får gärna i din ansökan ange om du har något särskilt önskemål vilken förskola du vill arbeta på. Hos oss får du chansen att bli matchad av oss förskolechefer till ett arbetslag som passar dig både personlighetsmässigt och där du bäst kompletterar de andra med din erfarenhet och kompetens. 

Att jobba på förskolan i Köping innebär att du får:
- kompetensutveckling utifrån verksamhetens behov
- fyra planeringsdagar per år
- arbetskläder
- friskvårdsbidrag
- personlig lärplatta i tjänsten
- egen mentor om du är nyutexaminerad
- handledning av specialpedagog 
- konkurrenskraftig lön
- önskad sysselsättningsgrad
- möjlighet till olika ansvarsuppgifter beroende på intresse, lämplighet och behov 

Vi har ett bra samarbete med högskola och universitet där vi genom våra övningsförskolor får chansen att lära av varandra och hålla oss uppdaterade på senaste forskningen. På vår webb kan du läsa mer om både våra förskolor och hur vi arbetar med övningsförskolor och hur vi lära av varandra. Där finns även en film där studenter och medarbetare från förskolan i Köping medverkar. Du hittar det på www.koping.se/forskolor.

Dina arbetsuppgifter som förskollärare är att ansvara för det pedagogiska utvecklingsarbetet utifrån förskolans styrdokument. Du använder din kunskap om hur barn lär och utvecklas, samt bidrar till vårt uppdrag med att: 
- Skapa lärande miljöer utifrån barns olika intressen, behov och erfarenheter.
- Följa det enskilda barnets/barngruppens utveckling och lärande.
- Utveckla vårt systematiska kvalitetsarbete genom att föreslå förbättringar i verksamheten. 

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare eller snart kommer att bli nyexaminerad förskollärare, alternativt har annan adekvat utbildning som förskolechef tycker är lämplig. Du behöver ha goda pedagogiska ledaregenskaper och vara väl förtrogen med förskolans styrdokument som du kan omsätta i praktiken. Genom pedagogisk dokumentation synliggör du barns lärprocesser på ett kvalitetsmedvetet sätt och lägger stor vikt vid samspel och kommunikation. Du är en van användare av digitala verktyg, är initiativrik och lösningsfokuserad. Du är social och har ett professionellt bemötande mot barn, föräldrar och kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet när vi rekryterar.

Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningsprocessen så tveka inte att söka redan idag. 

Varmt välkommen med din ansökan!


I den här rekryteringen kommer utdrag ur belastningsregistret att begäras. Utdraget beställs från www.polisen.se och ska gälla för arbete inom förskola och skola.

Vår kommun
Köping ligger i västra Mälardalen mellan Örebro, Västerås och Eskilstuna. Med våra 26 000 invånare är vi en lagom stor kommun där nära samarbeten blir möjliga. Att arbeta i kommunen är betydelsefullt och gör direkt skillnad i köpingsbornas vardag.

Vår vision är att bli en av Sveriges bästa förskolekommuner! Här utvecklar vi ständigt det pedagogiska kvalitetsarbetet. Tillsammans med våra övningsförskolor som är kopplade till högskola och universitet tar vi del av den senaste forskningen. Hos oss skapar vi goda och likvärdiga förutsättningar för alla barn. Tillsammans gör vi förskolan trygg, rolig och utvecklande!

Köpings kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2019-08-31
Ange referens: 130/2019 UN 

Kontaktpersoner
Förskolechef Karin Ringaby, 0221-254 54

Fackliga kontaktpersoner
Facklig representant Lärarförbundet -, 0221-25260

Dela detta jobb

Förskollärare till Utbildningsförvaltningen

Köpings kommun