skoljobb.se

Förskollärare till Vaggårdens förskola

Företag Halmstads kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Förskollärare till Vaggårdens förskola

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro

Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 14 300 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 2 600 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, skolbarnsomsorg, kulturskola, grundsär, teknikskola och vårt resurscentrum Kärnhuset.

På Vallgårdens förskola går barn i åldrarna 1-5 år. Vi är stolta över att förskolan är miljöcertificerad med grön flagg som det synliga beviset på ett aktivt miljöarbete. Förskolan ligger naturskönt med möjlighet att nyttja grönområde, skog och våtmark i det mångkulturella området Vallås, beläget cirka fyra kilometer från centrum.

ARBETSUPPGIFTER
På Vallgården vill vi att alla arbetslagen ska vara ”medupptäckare” och kunna se varje enskilt barn. Våra lärmiljöer, både inne och ute, är undersökande, utforskande, tillåtande och tillgängliga utifrån läroplanens mål. Du kommer att ges utrymme till att i vardagen prova dina idéer och tankar tillsammans med engagerade kollegor och förskolechef. Vi ser att du bemöter barn, vårdnadshavare och arbetskamrater på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda arbetsklimat.

Hos oss har du i genomsnitt sex timmars pedagogisk utvecklingstid per vecka, vilket bland annat innebär planering i arbetslaget, pedagogiskt forum, SKA-arbete och planering i tvärgrupper på respektive förskola. Är du nyutexaminerad kommer du få en mentor under ditt första yrkesår.

Vi söker dig som vill utveckla och utmana både dig själv, dina kollegor och den pedagogiska verksamheten på Vallgårdens förskola. Värt att veta är att på vår förskola roterar alla pedagoger mellan avdelningarna då vi är EN förskola som stödjer varandra. Vi förutsätter att du som söker är flexibel och positiv till detta arbetssätt.


KVALIFIKATIONER
Förskollärarexamen.

Goda datorkunskaper och ett kunnande inom IKT. Som pedagog hos oss håller du dig uppdaterad kring forskning och teorier som du gärna delar med dig av i det kollegiala lärandet. Du har även en vilja att förändra, pröva, ompröva och tänka nytt.

ÖVRIGT
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.

Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta.

Om du erbjuds anställning inom barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal.

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Förskollärare till Vaggårdens förskola

Halmstads kommun