skoljobb.se

Förskollärare till Vallås vo

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-05-31

Ansök nu

Förskollärare till Vallås vo

Om arbetsplatsen

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att våra 100 000 kommuninvånare ska trivas och få ut mer av livet. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden. Läs mer om oss https://www.halmstad.se/intro Barn och ungdomsförvaltningen arbetar med cirka 15 000 barns och elevers lärande och utveckling. Vi är kommunens största förvaltning med cirka 3 000 anställda som tillsammans verkar inom förskola, grundskola, fritidshem, kulturskola, grundsärskola, teknikskolan KomTek och vårt resurscentrum Kärnhuset. Vi söker nu förskollärare till Ängsgårds förskola på Vallås och Ängalyckans förskola i Simlångsdalen. Här kommer du att få ett gyllene tillfälle att få vara med och bestämma på vilken förskola som du vill jobba på. Vet du redan nu vilken förskola som är mest intressant, skriv detta i din ansökan. Du kommer att vara del i ett spännande pedagogiskt utvecklingsarbete där vi för närvarande har fokus på bl.a. barnens språk-läs och skrivutveckling samt barns delaktighet i pedagogisk dokumentation. Hos oss får du i genomsnitt sex timmars pedagogisk utvecklingstid per vecka, vilket bland annat innebär planering i arbetslaget, pedagogiskt forum, SKA-arbete och planering i tvärgrupper på respektive förskola. Som nyutexaminerad kommer du att få en mentor under ditt första år. På förskolorna på Vallås roterar pedagogerna mellan avdelningarna på sin förskola. Vi förutsätter att du som söker är flexibel och positiv till detta arbetssätt.

Arbetsuppgifter

Är du en nyfiken förskollärare som vill utveckla och utmana både dig själv, dina kollegor och den pedagogiska verksamheten, då passar våra förskolor på Vallås just dig! Vi vill att alla i personalgruppen ska vara medupptäckare och kunna se varje enskilt barn. Våra lärmiljöer, både inne och ute, är undersökande, utforskande, tillåtande och tillgängliga utifrån läroplanens mål. Du kommer att ges utrymme till att i vardagen prova dina idéer och tankar tillsammans med engagerade kollegor och rektor. Vi ser att du bemöter barn, vårdnadshavare och kollegor på ett professionellt, positivt sätt och bidrar till förskolans goda arbetsklimat.

Kvalifikationer

Förskollärarexamen/ förskollärarlegitimation. Vi söker dig som vill vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet, samt vara delaktig och känna ansvar för verksamheten som helhet i enlighet med Lpfö. 18. Självklart har du goda datorkunskaper och ett kunnande inom IKT. Som förskollärare hos oss håller du dig uppdaterad kring forskning och teorier som du gärna delar med dig av i det kollaborativa lärandet. Du har även en vilja att förändra, pröva, ompröva och tänka nytt.

Fakta om tjänsten

Anställningsform
Tillsvidareanställning
Omfattning
Heltid
Tillträde
Tillträde efter överenskommelse.
Publicerad
2020-05-07
Ansök senast
2020-05-31

Upplysningar

  • Caroline Österman, rektor
    Telefon: 073-407 25 80
  • Matilda Johansson, Lärarförbundet
    Telefon: 076-1127441
  • Emma Nordvall, Lärarförbundet
    Telefon: 072-961 24 21

Ansökan

Referensnummer
C38368 - 2020

Dela detta jobb

Förskollärare till Vallås vo

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning