skoljobb.se

Nu öppnar vår nya förskola i Jungfrusund på Ekerö och vi växer så det knakar.

Nu söker vi dig som vill jobba på en av våra två småbarnsavdelningar. Du som förskollärare kommer att vara arbetslagsansvarig och tillsammans med ditt arbetslag driva verksamheten på avdelningen framåt utifrån våra rådande styrdokument och beslut.

Som förskollärare har du det pedagogiska ansvaret för undervisningen, och tillsammans med ditt arbetslag, ansvarar du för att läroplanen efterföljs samt att kontinuerlig uppföljning med vårdnadshavare systematiseras.
Vi använder oss av Tyra appen för dokumentation och kommunikation.

Söker du till oss gillar du utmaningar och vill vara med och påverka från början!
Vidare ser vi att du som söker delar våra värderingar och vår uppfattning om hur en god verksamhet bedrivs. Du tror på att barn kan och vill och har förmågan att individanpassa verksamheten. Du ser till att barnen får rikliga möjligheter att utveckla sina karaktärer och förmågor, samt skapar förutsättningar för förändrat kunnande. Du har ett projekterande arbetssätt och ett tillåtande förhållningssätt där du genom att vara lyhörd ser vad verksamheten kan erbjuda barnen i deras utveckling och lärande. Du bemöter barn och vuxna med respekt och ser ditt uppdrag som världens viktigaste och du tycker om att ha roligt på jobbet!

Vi ser också att du är lösningsfokuserad och tänker att ”här får jag, här kan jag, här utmanas jag”. Du har god förmåga att leda och motivera andra, samt skapa engagemang och delaktighet. Att starta upp en helt ny förskola kräver lite extra och vi ser därför att du är tydlig i din roll och lätt att samarbeta med. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt och du har god hand med vårdnadshavare.

Du bör ha erfarenhet av pedagogisk dokumentation och IKT.

Meriterande:
Pedagogista/ateljerista utbildning
Specialpedagogik
Stor egen drivkraft med förmågan att se möjligheter
Mål- och resultatinriktad
Flexibel och stresstålig
IKT kunskaper

Raoul Wallenbergskolorna växer. Vår verksamhetsidé är att kunna erbjuda barn och vårdnadshavare en sammanhållen skolgång från förskola till grundskolans årskurs 9 och även gymnasium. Vår vision är att "vi vill bidra positivt till utveckling av svensk förskola, skola och därmed Sverige”. Vi har Raoul Wallenberg som vår förebild och strävar att bedriva vår verksamhet i hans anda. Våra fyra ledord är ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft och är inspirerade av Raoul Wallenberg och hans livsgärning. Vi är övertygade om att ärlighet, medkänsla, mod och handlingskraft är förmågor som leder till rätt förutsättningar för ett framgångsrikt liv och jobbar dagligdags med att leva upp till, samt att förankra dem.

Vi har både skolor och förskolor och finns idag i Bromma, Mariehäll, Skokloster, Skövde, Uppsala och Solna. Under 2018 öppnar vi nya förskolor i Jungfrusund, Ekerö och i Vega, Haninge.

www.raoulwallenbergskolan.se/rwf-jungfrusund

Förskollärare till vår nya förskola, RWF Jungfrusund i Ekerö

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-09-02

Ansök nu

Dela detta jobb