skoljobb.se

Förskollärare till Wekalyckans förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-11-24

Ansök nu

Förskollärare till Wekalyckans förskola

Arbetsuppgifter

Vår pedagogiska idé tar avstamp i frågan "Vem får man lov att bli på vår förskola?" Genom demokratisk anda, goda vanor och ett fokus på bemötande där varje möte räknas skapar vi lärmiljöer för att förverkliga detta. Vårt förhållningssätt ska vara tillåtande med närvarande, aktiva och nyfikna pedagoger! Som förskollärare vill du vara med och utveckla förskolans pedagogiska verksamhet. Du kommer att tillsammans med övriga i arbetslaget planera, dokumentera, genomföra och utvärdera förskolans verksamhet. Haverdals förskolor och skola arbetar sedan flera år med Hållbar utveckling och är just nu med ett långsiktigt projekt Hälsofrämjande skolutveckling kopplat till aktuell forskning om betydelsen av att skapa goda vanor för ett hållbart lärande. Som förskollärare ingår du i olika utvecklingsgrupper då delaktighet och inflytande är viktiga faktorer i vår organisation. Sedan januari 2017 pågår ett samarbete med Halmstad högskola vilket innebär att vi tar emot VFU-studenter då vi är övningsförskolor i Haverdal.

Kvalifikationer

Förskollärarlegitimation/förskollärarexamen eller annan lärarexamen med behörighet att undervisa i förskolan. Du kan arbeta självständigt, är tydlig, handlingskraftig, lyhörd och kan anpassa dig efter barnens behov. Du arbetar lugnt och systematiskt med lågaffektivt bemötande samt har ett positivt och inkluderande förhållningssätt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet för arbetet.

Andra uppgifter

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Barn- och ungdomsförvaltningen värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vi ser därför gärna sökande som bidrar till detta. Om du erbjuds anställning inom Barn- och ungdomsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag utan anmärkning från Polisens belastningsregister för arbete inom skola/förskola. Utdraget är kostnadsfritt och tar ca 2-3 veckor för polisen att handlägga. Beställ därför i god tid! Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid,
Tillträde: Tillträde: Januari 2020 eller enligt överenskommelse.
Avslutning:

Kontaktpersoner

Namn: Ann-Britt Jacobsson, förskolechef
Telefon: 070-267 94 92

Fackliga kontaktpersoner

Namn: Lena Fors Bengtsson
Telefon: 070-8782515

Ansökan

Referensnummer: C32791 - 2019
Sista ansökningsdag: 2019-11-24

Dela detta jobb

Förskollärare till Wekalyckans förskola

Halmstads kommun Barn- och ungdomsförvaltning