skoljobb.se

Förskollärare till Wij förskola

Företag Ockelbo kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-08-31

Ansök nu

Förskollärare till Wij förskola

Ockelbo är en innovativ och utvecklingsinriktad kommun med ca. 6000 invånare, där det alltid är mycket på gång. Turismen är stark med varumärken som bl. a. Wij trädgårdar, Ockelbo marknad och Älgparken.

Ockelbo prioriterar det gröna, det naturliga och växandet. I Ockelbo finns det nära och naturliga livet. Här finns utrymme för var och en att odla en personlig och lustfylld relation till naturen - grunden för liv och hälsa. Här är det tydligt att vi uppskattar vår plats på jorden, tar ansvar, vårdar och utvecklar den. Vi utvecklar "det gröna samhället", från boende och mat till företagande och resursanvändning. (Ur kommunens Vision 2030)

Förskollärare till Wij förskola!

Förskolan i Ockelbo har hög prioritet. Som medarbetare hos oss får du tillgång till friskvårdsbidrag, avgiftsfri pedagogisk lunch och arbetskläder för utomhusbruk. Vi genomför kontinuerligt olika fortbildningsinsatser för din personliga och utbildningens utveckling. Bra kommunikationsmöjligheter till Gävle och Bollnäs.

Vill du vara med och starta upp vår nya/ombyggda förskola i Ockelbo kommun? Nu har du chansen att vara med från början i helt nya, fräscha lokaler och utemiljö. Wij förskola ligger i södra delen av Ockelbo med gångavstånd till idrottsplats, centrum, skog och Wij trädgårdar. Wij förskola är i dagsläget fem avdelningar fördelade på tre enheter, men i november flyttar vi in i våra nya lokaler och blir då sex avdelningar tillsammans under samma tak.

Anställningsvillkor: 100 % tillsvidare

Tillträde till tjänsten: November 2019 eller enligt överenskommelse

Kvalifikationer: Vi söker dig som har förskollärarexamen och lärarlegitimation.
Du som söker är öppen, drivande och har lätt för att kommunicera med barn, kollegor och vårdnadshavare.
Du är väl förtrogen med förskolans styrdokument och utvecklar arbetet på förskolan i enlighet med dessa.

Arbetsbeskrivning: Du tillsammans med arbetslaget ansvarar för att genomföra utbildningen på förskolan, både enskilt och i grupp. Som förskollärare ansvarar du för att leda de målstyrda processerna i undervisningen utifrån styrdokumenten. I arbetet ingår planering, genomförande, dokumentation, uppföljning samt utvärdering av utbildningen enligt beslutande mål och riktlinjer.

Ref nr: UKN 31/19

Övrigt: Vid anställning skall registerutdrag från Rikspolisstyrelsen
(belastningsregister) lämnas in.

Vill du veta mera kontakta:
Rektor Malin Larsson 070-160 56 56

Fackliga företrädare:
Lärarförbundet Gudrun Wästersved 070-344 67 71, 070-380 53 50

Ansökan tillhanda senast 31 augusti 2019!

Dela detta jobb

Förskollärare till Wij förskola

Ockelbo kommun