skoljobb.se

Förskollärare till Wrangelsgatans förskola

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-07

Ansök nu

Förskollärare till Wrangelsgatans förskola

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något. Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutbildning samt friskvårdsbidrag på 3000 kronor/år mm.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Wrangelsgatans förskola är en lägenhetsförskola med en avdelning för barn som är 1-5 år som ingår i Tågaborgs förskolor tillsammans med Stattena förskola. Vi ligger mitt i centrala Helsingborg och har stora, ljusa och fina lokaler. Närheten till Pålsjö skog, Fredriksdal, Olympia och Dunkers kulturhus ger oss fantastiska möjligheter i den dagliga verksamheten. Hit kommer du enkelt med oavsett om du går, cyklar eller åker kollektivtrafik eller bil.

På Wrangelsgatans förskola erbjuder vi en trygg och harmonisk miljö där det finns utrymme för glädje och humor. Vi ser varje barn och dess behov, förmågor och talanger. Genom lek, drama, sång och musik, skapande och kultur vill vi inspirera och väcka barns nyfikenhet om hur saker och ting hänger ihop och fungerar. Vi vistas mycket ute och går ofta till skogen och närliggande parker. Även stadens kulturutbud för barn såsom bibliotek, konserthus och teater är något som vi regelbundet nyttjar

Både vi vuxna och barnen skrattar, lär och utvecklas tillsammans. Vi är den lilla förskolan med det stora hjärtat, välkommen till oss!

ARBETSUPPGIFTER
Vill du arbeta på en liten förskola tillsammans med positiva och omtänksamma kollegor? Ta chansen att bli en del av teamet på Wrangelsgatan!

Här kommer du att driva och utveckla förskolans verksamhet tillsammans med dina kollegor och få möjligheter att påverka ditt arbete. Vi utgår alltid från barnen och deras behov och i den skapande leken finns möjlighet att uttrycka och bearbeta upplevelser, känslor och erfarenheter. Du kommer att arbeta med barn i åldrarna 1-5 år.

Vi arbetar just nu tillsammans med en pedagogista som stödjer oss i vårt pedagogiska arbete.

För den som vill finns det möjligheter att vara med och utveckla, där ett prioriterat område just nu är barnets språkutveckling samt pedagogisk dokumentation.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som brinner för ditt jobb som förskollärare och vill fortsätta att utvecklas tillsammans med oss!

Du är legitimerad förskollärare, men om du är nyexaminerad eller har flera års arbetslivserfarenhet är inte avgörande. Det viktigaste är att du är engagerad och sätter barnens behov i första hand.

Du ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del av ditt arbete och har kunskaper kring de digitala lärverktyg som används inom förskolan. Det är givetvis positivt om du har ett driv att vidareutveckla arbetet med dokumentation.

För att trivas hos oss tror vi att du är en trygg och positiv kollega med ett professionellt bemötande. Du har också lätt för att samarbeta och bygger relationer med både barn, vårdnadshavare och kollegor.

Vi tillämpar löpande urval och ber dig därför att ansöka snarast. Välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare till Wrangelsgatans förskola

Helsingborgs Stad