skoljobb.se

Förskollärare, Torna Hällestad förskola

Företag Lunds kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-10-22

Ansök nu

Förskollärare, Torna Hällestad förskola

Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar drygt 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 121 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss.

Torna Hällestad förskola ligger naturskönt belägen mitt i byn med skolan som närmaste granne och vidsträckt utsikt över Revingehed. Förskolan arbetar Regio Emilia inspirerat med projektinriktat arbetssätt som tar avstamp i barnens intressen. Stor del av verksamheten bedrivs ute i omgivningarna tex i Björkensdal, Trollskogen och Kaninlandet. Skolans tillagningskök servar även förskolan med både frukost, lunch och mellanmål.

ARBETSUPPGIFTER
Din huvudsakliga arbetsuppgift blir att planera och bedriva det pedagogiska arbetet i enlighet med gällande läroplan. Med det pedagogiska arbetet som bas skall du bidra till att utveckla och stimulera barnens lust att lära. Du utför ett systematiskt kvalitetsarbete vilket innebär att dokumentera, planera, analysera och utvärdera den pedagogiska verksamheten och ditt pedagogiska ledarskap.
God kommunikation med barnens vårdnadshavare är en självklarhet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad förskollärare, gärna med ett par års erfarenhet.
Du är strukturerad och målinriktad. Du har en god samarbetsförmåga, är flexibel, nyfiken och har lust att utvecklas i din profession.
Du ska ha förmåga att möta och bemöta barnen och anpassa arbetet efter deras förutsättningar. Du inkluderar barnen, gör dem delaktiga och ger dem inflytande över sitt lärande. Stor vikt kommer läggas vid de personliga egenskaperna.

ÖVRIGT
Eftersom vi tillämpar löpande urval ser vi gärna att du inkommer med din ansökan så snart som möjligt. Lunds kommun erbjuder semesterväxling för dig med tillsvidareanställning.
Lunds kommun arbetar efter en strukturerad modell för rekrytering och annonsering. Vi undanber oss därför ytterligare kontakt med media-/annonsförsäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förskollärare, Torna Hällestad förskola

Lunds kommun