skoljobb.se

Förskollärare, Ubbhults förskola

Företag Marks kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-03

Ansök nu

Förskollärare, Ubbhults förskola

Det finns få kommuner i Sverige som kan matcha Marks kommun. Vi har något så ovanligt som en mycket stabil ekonomi och vi växer på alla håll och kanter. Här finns ett rikt näringsliv med världskända företag i olika branscher – med plats för fler att förverkliga sina drömmar. I Mark finner du hög livskvalitet, trygghet för alla och fantastiska naturupplevelser. Hos oss bjuds du på undersköna miljöer bland dalgångar och sjöar samt ett rikt föreningsliv. Till Mark är det alltid nära från Göteborg, Borås och Varberg. Vi hoppas att just du är talangen som tillsammans med oss utvecklar och bygger en hållbar kommun för framtiden. Det här är därför mer än en jobbannons – det är ett erbjudande om ett bättre liv präglat av utveckling och laganda.ARBETSUPPGIFTER
Vi utgår från förskolans styrdokument samt barnens nyfikenhet, där vi tillsammans skapar vår lärmiljö och verksamhet. Lärandet ska baseras såväl på samspelet mellan vuxen och barn som på att barnen lär av varandra. Barngruppen och det kollegiala lärandet ses som en viktig och aktiv del i barnens lärprocess.

Vi värdesätter ett positivt förhållningssätt gentemot barn, föräldrar och kollegor. För att säkerställa kvalitet använder vi pedagogisk dokumentation med hjälp av dokumentverktyget Pluttra.

Vi erbjuder fria pedagogiska måltider, friskvårdsersättning, kontinuerlig fortbildning utifrån verksamhetens behov och möjligheter till kollegialt lärande, samt arbete som förskollärare på en trivsam förskola. Härlig miljö såväl inomhus som utomhus.

Förskolan utvecklas ständigt och vi ser engagerade barn, pedagoger och föräldrar som nyckeln till framgång.

Vi har två utvecklingsdagar/år.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad förskollärare/lärare med behörighet inom förskola.

Vi söker dig som
* är uppdragsmedveten och arbetar målinriktat mot förskolans mål
* har god struktur i ditt arbete
* är lyhörd och har förmågan att se varje barns behov och förutsättningar både individuellt och i grupp
* ser pedagogisk dokumentation som en naturlig del i kvalitetsarbetet
* är en engagerad pedagog med god samarbetsförmåga och ett positivt förhållningssätt
* har god kunskap inom IKT

Du som väntar på din lärarlegitimation är också välkommen att söka tjänsten. Vid eventuell anställning erbjuds du då en tidsbegränsad anställning som övergår i en tillsvidareanställning när du visat din legitimation.

ÖVRIGT
Tjänsten annonseras under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten.

Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.

Dela detta jobb

Förskollärare, Ubbhults förskola

Marks kommun