skoljobb.se

Förskollärare Västra Ramlösa förskolor

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-03-24

Ansök nu

Förskollärare Västra Ramlösa förskolor

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

I Västra Ramlösa förskolor ingår Birkagatan, Brunnsberga, Fridas och Humlegården som är en hörselintegrerad förskola. Våra förskolor är inspirerade av Reggio Emilias pedagogiska filosofi . Vår projektrubrik barnen idag om imorgon handlar om att arbeta projekterande med en hållbar utveckling i sikte därför söker vi dig som vill vara med och utveckla förskolor i tiden. Vi erbjuder dig friskvårdsförmåner, arbetskläder för utevistelse och pedagogisk lunch.

ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu två förskollärare, en Brunnsberga förskola och en förskollärare till Birkagatans förskola med start i augusti 2019.

Utifrån barngruppens intresse och behov bygger du upp och utvecklar lärmiljöer som inspirerar och lockar till utforskande och lek. Tillsammans med kollegor skapar du förutsättningar för barnens lärande i projekt. Du ser möjligheter och gillar utmaningar. Du dokumenterar arbetet och lärandet tillsammans med barnen genom pedagogisk dokumentation.

Här ges du möjlighet att diskutera och reflektera tillsammans med kollegor kring barnens utforskande och lärande i våra olika mötesforum, som till exempel pedagogiska måndagar. Hos oss möter du engagerade och kompetenta kollegor och får tillgång till digitala verktyg, ständig kompetensutbildning och en tydlig organisation. I arbetet med att utveckla finns också en nyfiken ledning, lärarstudenter, IKT grupp, pedagogista och ateljerista.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Vi ser gärna att du har kunskap om och/eller erfarenhet av Reggio Emiliainspirerat arbetssätt och pedagogisk dokumentation. Det är meriterande om du har utbildning inom TAKK.

För dig är digitala verktyg ett självklart val i din roll som pedagog för kommunikation, skapande och lärande i ett pedagogiskt sammanhang.

Din kunskap främjar kreativa och inkluderande lärmiljöer. Du följer aktivt med i forskning och utveckling och delar din kunskap med andra samtidigt som du är nyfiken på andras kunskap. Du visar intresse och förståelse för barn, föräldrar och kollegor och skapar laganda. Du har ett lyssnande förhållningssätt och är nyfiken på barnens kommunikation, hur de lär sig och vad de är intresserade av. Du behärskar svenska i tal och skrift och är tydlig i din kommunikation.

Låter detta som något för dig? Varmt välkommen med din ansökan!

Vi tillämpar löpande urval.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Dela detta jobb

Förskollärare Västra Ramlösa förskolor

Helsingborgs Stad