skoljobb.se

Forssjö och Strångsjö skolor söker en idrott- och engelskalärare

Regioner
Utgår

2019-04-29

Ansök nu

Forssjö och Strångsjö skolor söker en idrott- och engelskalärare

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. 

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Strångsjö skola ligger cirka en mil utanför Katrineholms tätort. På skolan går 55 elever. Skolan ligger på landsbygden med naturen nära. Forssjö skola ligger cirka 7 km utanför Katrineholms tätort. På skolan går 104 elever. Mellan skolorna är avståndet cirka en mil.

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

I huvudsak kommer du att undervisa i idrott och hälsa samt engelska på Forssjö skola och Strångsjö skola för årskurser 1-6. Då ett flertal lärare på skolorna arbetar deltid, så kan undervisning i andra ämnen förekomma.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har lärarlegitimation i Idrott och hälsa samt engelska. Eftersom undervisningen sker på två skolor är det viktigt att du har körkort och tillgång till bil. 

För att trivas hos oss bör du vara flexibel, trygg, stabil och ha självinsikt. Du kan se relationer i sitt rätta perspektiv och kan skilja på det personliga och professionella där du kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat till situationen. 

Vidare bör du kunna ta initiativ till nya förslag och arbetssätt samt ha en förmåga att se och starta upp relevanta aktiviteter. Det är viktigt att du arbetar bra med andra människor och uppmärksammar andras synpunkter och kompetens. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. 
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen. 

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). 

Varmt välkommen med din ansökan! 

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön. 
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2019-08-05
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-04-29

Arbetsgivarens referensnummer: C27095/2019

Upplysningar lämnas av:

Pia Nygren
Rektor
Telefon: 0150-572 93
E-post: pia.nygren@katrineholm.se

Facklig(a) företrädare
Fackliga företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0150-57000

Dela detta jobb

Forssjö och Strångsjö skolor söker en idrott- och engelskalärare

Katrineholms kommun