skoljobb.se

Forssjö skola söker mentor för årskurs 5

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-10-21

Ansök nu

Forssjö skola söker mentor för årskurs 5

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt.

Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Forssjö skola är en F-6 -skola som ligger strax utanför centralorten. På skolan arbetar 113 elever och 20 vuxna tillsammans. God studiero råder i alla klasser. Vi på Forssjö skola har en hög ambitionsnivå när det gäller att ge elever möjlighet att utvecklas så långt de kan och att alla känner sig trygga på skolan. Vi har sedan några år en pågående intern utbildningssatsning i digitalisering och alla våra elever har en Ipad.

För mer information: http://www.katrineholm.se

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en legitimerad grundskolelärare och mentor till årskurs 5 i Forssjö skola. Du kommer att vara pedagogisk mentor och särskilt ansvarig för 17 elevers lärande och utveckling. Du deltar i skolans arbetsplatsträffar, EHT och arbetslagsmöten.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är lärare med legitimation och behörighet att undervisa elever i åk 4-6. I ditt ledarskap motiverar och leder du eleverna på ett ödmjukt och tydligt sätt. Du är erfaren, initiativrik, engagerad och har förmågan att skapa trygghet och goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och kan bidra till ett gott klimat och en positiv utveckling av Forssjö skola.
 

Erfarenhet:

Erfarenhet krävs

Övrigt:

Provanställning kan komma att bli aktuell.

Intervjuer kommer att ske löpande. Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2020-01-07
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2019-10-21

Arbetsgivarens referensnummer: C31873/2019

Upplysningar lämnas av:

Pia Nygren
Rektor
Telefon: 0150-572 93

Facklig(a) företrädare
Lärarförbunden, nås via kommunens växel
Telefon: 0150-570 00

Dela detta jobb

Forssjö skola söker mentor för årskurs 5

Katrineholms kommun