skoljobb.se

Arbetsplatsbeskrivning 
Råslätts skolområde består av Råslättsskolan som är en F-6 skola med 495 elever och Grästorpsskolan som är en F-3 skola med 100 elever. Råslättsskolan är en mångkulturell skola med många språk och fritidshem integrerat i skolan. Skolan har även en förberedelseklass för nyalända elever i åk 3-6. I vårt närområde finns tillgång till badhus, skog, idrottsplats, aktivitetsarena, fotbollsplan med konstgräs och skridskobana.

Arbetsuppgifter 
Undervisning och mentorskap i åk 4-6. I arbetsuppgifterna ingår att tillsammans med arbetslaget att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet i elevgruppen enligt skolans läroplan. Som förstelärare ingår du i skoluppvecklingsgruppen. I uppdraget ligger att stödja och utveckla lärare i sin praktik, leda projekt i skolutvecklingssyfte.

Kompetenskrav 
Vi söker dig med lärarlegitimation att undervisa i åk 4-6.

Du är en positiv person som ser möjligheter och bidrar till utveckling i arbetslaget och i skolan. I ditt arbete sätter du elevernas kunskapsutveckling i fokus. Du har ett inkluderande förhållningsätt, är ansvarstagande, strukturerad och kvalitetsmedveten. Du har ett positivt förhållningssätt, god samarbetsförmåga och är lösningsfokuserad i varje möte med elev, föräldrar och kollegor.

Vi söker dig som är meriterad förstelärare vilket innebär att du:
- är legitimerad lärare
- genom dokumentation har redovisat minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning inom ramen fören eller flera anställningar som lärare i skolväsendet
- har visat en särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat
- har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen -  i övrigt bedöms som särskilt kvalificerad för undervisning och uppgifter som hör till undervisningen

Sökanden som redan är anställda inom Jönköpings kommun, d.v.s. interna sökanden, äger företräde i rekryteringsprocessen.

Övrigt 
Vi ber dig bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar 
Mats Östholm, rektor tfn 036-10 23 85
Ann-Christin Bomberg bitr rektor tfn 036-10 71 10
Åsa Sjöstrand, Lärarförbundet tfn 036-10 60 04

Förstelärare 4-6 med inriktning allmän didaktik, teoretiska ämnen

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-29

Ansök nu

Dela detta jobb