skoljobb.se

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.

Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9.

På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter.

Barkestorpsskolan är en 7-9 skola med ca 190 elever. Skolan ligger belägen i Smedby, Vi tar emot elever från två olika enheter, en i Smedby och en i Trekanten. Skolan är 3-parallellig år 7 - 9.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer i första hand att undervisa matematik, teknik och fysik under innevarande läsår. Kontaktlärarskap ingår i tjänsten.
Därutöver sedvanliga arbetsuppgifter för lärare i grundskolan åk 7-9. ex. utvecklingssamtal, föräldramöten mm. Som förstelärare förväntas du vara drivande i den pedagogiska utvecklingen på enheten inom matematiken.

KVALIFIKATIONER
Du ska vara ämnesbehörig med legitimation.
Som förstelärare på enheten ska du uppvisa goda ämneskunskaper inom matematik. Du ska ha lång erfarenhet och vara drivande i utveckling inom pedagogik. Vi ser erfarenhet alternativt utbildning inom specialpedagogik som meriterande.

ÖVRIGT
För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.

Vi undanber oss erbjudanden och försäljningssamtal om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Förstelärare, åk 7-9 MA

Företag Kalmar kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2018-11-30

Ansök nu

Dela detta jobb