skoljobb.se

Vår verksamhet expanderar och vi söker fler engagerade medarbetare. Är du ambulanssjuksköterska eller specialistsjuksköterska och vill arbeta inom ambulanssjukvården? Se hit!

Vi erbjuder dig 
Individuellt schema 
Individuell lönesättning 
Individuellt anpassad introduktionsutbildning 
Friskvårdsbidrag 
Förmånligt pris hos stor friskvårdskedja 
Frihet under ansvar 
Nära dialog med närmsta chef 
God sammanhållning och härliga kollegor 
En anställningsform som passar dig 
Tio utbildningsdagar om året 

Vem är du? 
Du är utbildad ambulanssjuksköterska med minst sex månaders erfarenhet av akutsjukvård eller specialistsjuksköterska med minst sex månaders erfarenhet av akutsjukvård 
Du har B-körkort och god körvana 

Så här säger några av våra medarbetare! 

Vad är det bästa med att jobba i ambulansen? 

"Just fokus på problemlösning och det faktum att ambulanspersonalen kan göra så mycket redan i bilen. Jag gillar att AISAB är med och driver utveckling och förbättring inom akutvården genom att delta i försök med nya preparat och produkter som ska underlätta för både patienter och personal. Jag tycker att de tillfällen då jag får möjlighet att skämta och skratta tillsammans med patienterna är en förmån som gör arbetet extra roligt." 

- Alexandra Brander, intensiv- och ambulanssjuksköterska 

Vad egenskaper behöver du för att arbeta inom ambulansen? 

"Man behöver vara stresstålig, då vi många gånger arbetar under stressfyllda situationer där vi måste behålla lugnet för att kunna arbeta effektivt. Det är också bra att vara anpassningsbar, vi möter alla typer av patienter och vi måste kunna se till allas behov av vård. Man behöver också ha en bra grundfysik då arbetet kräver en hel del lyft" 

- Sofia Bergström, ambulanssjuksköterska och bitr. stationschef

"Man behöver vara lugn, strukturerad, flexibel. Det händer saker väldigt snabbt hela tiden, vilket kräver att du måste man vara trygg i dig själv för att kunna agera i det som händer. Man måste kunna förlita sig på sig själv och sina egna kunskaper samt din kollega i teamet." 

- Anders Åkerberg, stationschef 

Vad är den största utmaningen med att jobba i ambulansen? 
"Inget uppdrag är det andra lik, det handlar alltid om problemlösning. I Stockholms län finns det sju akutsjukhus och alla har olika rutiner vid lämning av patient, men det lär man sig." 

- Camilla Florin, stationschef 

Rekryteringsprocess 
Vi tillämpar rekryteringsdagar där du under ett tillfälle á 3h genomför intervju, fystest och körtest och vi utför kontroll hos IVO och Socialstyrelsen. 

I rekryteringen eftersträvar vi mångfald ur alla aspekter. Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med alla möjliga bakgrunder och förutsättningar. 

Arbetsplats
Stockholm

Anställningsform
Tillsvidareanställning

Anställningens omfattning
Heltid

Sista ansökningsdag
2018-06-30 

Kontakt
Johanna Lundell 
Hr-assistent
johanna.lundell@sll.se

Anders Åkerberg 
Stationschef Söder
anders.akerberg@sll.se

Fackliga representanter
Vårdförbundet: Emma Segernäs emma.segernas@sll.se 

AISAB- Ambulanssjukvården i Storstockholm AB bedriver ambulanssjukvård och ägs av Stockholms läns landsting. Från våra sju ambulansstationer bemannar ca 320 medarbetare 31 akutambulanser, varav en utomlänsambulans och två intensivvårdsambulanser. AISAB bedriver även transport av avlidna på uppdrag av Stockholms Läns Landsting. AISAB utför ca 86 000 ambulansuppdrag per år. Läs mer: http://www.aisab.nu/

Ambulanssjuksköterskor och specialistsjuksköterskor

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-07-01

Ansök nu

Dela detta jobb