skoljobb.se

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Helsingborgs stads skolor är en resursstark och värdestyrd organisation. Här blir du som medarbetare en viktig del i vår gemensamma vision att skapa den bästa skolan för varje barn och elev.

Bårslövs skola är en F-6 skola med cirka 280 elever som ligger mitt i Bårslöv med nära till naturen. Du tar dig enkelt till Bårslöv med regionbuss från Helsingborg och hållplatsen ligger precis bredvid skolan, alternativt två minuters bilväg från E6/E20.

Du har väl inte missat att vi söker en förstelärare med inriktning fritidshem till vårt kompetenta fritidsgäng på Bårslövs skola? Vill du vara med i vårt härliga gäng och skapa de bästa möjligheterna för våra elever på Bårslövs skola? Vi satsar på vårt fritidshem som är en viktig del av elevernas skoldag och inför höstterminen 2018 söker vi en förstelärare med inriktning fritidshem.

På Bårslövs skola förväntas du att tillsammans med kollegor och elever arbeta efter våra ledord ”Med glädje, trygghet och motivation lyckas alla elever bli sitt bästa jag”. Vi är inne i en kreativ utvecklingsprocess där vi arbetar med digitalisering, lärmiljöer, rastaktiviteter, samt hur vi med varierade arbetsmetoder sätter eleven i centrum för att skapa bästa möjliga lärande. Förändring är normen. Med bra relationer, sköna lärmiljöer inne och ute, utrustning för varierande behov och digitala verktyg för varje elev gör vi på Bårslövs skola tillsammans allt för att ge eleverna de bästa förutsättningarna för att utvecklas.

För oss är det viktigt att vi i det personliga mötet med våra elever fångar dem utifrån deras intressen och hjälper dem att skapa bästa möjliga förutsättningar för de mål de sätter för sin framtid.

Hos oss möter du engagerade kollegor som tycker det är viktigt med nära relationer och glädje i undervisningen, vilket skapar den bästa motivationen för lärande. Vi ser lärande som en grupprocess där eleverna är delaktiga i planering och genomförande av våra aktiviteter. Vi tror på att arbeta tillsammans kollegialt och kollaborativt i team tillsammans för en högre delaktighet, kompetens och ett utvecklande uppdrag för varje pedagog. Du har hög digital kompetens och engagemang att dela med dig till kollegor vilket kommer att vara en del av uppdraget.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt uppdrag ansvarar du för att utveckla verksamheten på fritidshemmet i enlighet med fritidshemsuppdraget i läroplanen och bidrar till att eleverna får en kreativ, inspirerande och utmanande fritidsvistelse med goda kamratrelationer, socialt samspel och kompetens för framtiden.

Vi har utbildade fritidspedagoger i varje fritidsgrupp och ni arbetar tillsammans med att utveckla våra rastaktiviteter och lärmiljöer för att skapa de bästa förutsättningarna för våra elever eftersom "Fritidshemmet ska stimulera elevernas utveckling och lärande samt erbjuda dem en meningsfull fritid och rekreation. Utbildningen ska utgå från en helhetssyn på eleven och elevens behov." Vi ser ett värde i att arbetet med fritidshem utifrån läroplanen samt legitimation för fritidspedagoger höjer fokus på kvalitén i fritidshemsverksamhet. Du arbetar nära i vardagsarbetet på fritidshemmet i en av våra fritidsgrupper men driver utvecklingen för hela arbetslaget för fritidshemmet.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad lärare med inriktning mot fritidshem. Du har fyra års erfarenhet av arbete i fritidshem och/eller undervisning i grundskolan. Det är meriterande om du har erfarenhet från utvecklingsarbete på fritidshem sedan tidigare.

Du har ett stort hjärta och nyfikenhet på eleverna och deras lärande. Din elevsyn är inkluderande och du har förmåga att se hur den enskilde elevens behov, liksom gruppens, bäst ska tillgodoses.

Du som söker dig till oss är en kreativ, nytänkande lagspelare som delar med dig av dina kunskaper och arbetar kollaborativt för att lära mer och utvecklas tillsammans. Du är en varm person som har lätt att skapa relationer och har en god social förmåga att möta elever med skiftande behov.

Du behöver också vara digitalt kompetent och använda de lärverktyg som bäst behövs utifrån elevernas behov och olika lärsituationer. Du är en tydlig ledare för gruppen och ser vad som behöver göras både i tillfället men också på längre sikt samt har förmågan att inspirera dina fritidskollegor.

Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen till Bårslövs skola. Vi tillämpar löpande urval så tveka inte att skicka in din ansökan. Är du nyutbildad så finns det erfarna kollegor på skolan som stöttar dig till att komma in i yrkesrollen på ett tryggt sätt.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Förstelärare med inriktning mot fritidshem till Bårslövs skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2018-08-10

Ansök nu

Dela detta jobb