skoljobb.se

Förstelärare till Brenäs skola

Regioner
Utgår

2019-06-14

Ansök nu

Förstelärare till Brenäs skola

Finspång är den attraktiva kommunen i en spännande region där vi skapar utveckling och livskvalitet genom samverkan, öppenhet och nytänkande. Genom Vision 30/35 siktar vi på att bli 30 000 invånare år 2035. Vi arbetar aktivt för att implementera de globala målen för hållbar utveckling, Agenda 2030.

Kommunen är organiserad i sektorer under en verksamhetsnämnd; kommunstyrelsen. Finspångs kommun har ca 1800 anställda. Vi blev utsedda till Årets Employer Branding-kommun 2018 och var nominerade till Årets kulturkommun 2018. Vi siktar på att söka Sveriges Kvalitetskommun 2021.

Finspångs kommun har idag drygt 21 700 invånare. Kommunen präglas av tillväxt, utveckling och befolkningsökning sedan 2009 – vilket ställer krav på såväl investeringar i infrastruktur, bostäder och fastigheter som på en utvecklingsorienterad organisation. Näringslivet domineras av högteknologiska internationella industrier. Närheten till naturen och ett stort utbud av idrotts- och motionsanläggningar, bland annat ett äventyrsbad med friskvårdsanläggning, är några av våra lokala plusvärden.

Beskrivning
Rektorsområde R består av två F-6 skolor på landsbygden med närhet till skog och natur.

Skolan ligger naturskönt vid sjön Tisnaren. Brenäs skola består av ett litet arbetslag med ett nära samarbete. Skolan består av 29 elever samt fem personal. 

Arbetsuppgifter
Uppdraget innebär att du är mentor för elever i årskurs F-3. Du ansvarar för undervisning i flera klasser. Du kommer att ingå i ett arbetslag där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kollegiet.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad grundskollärare med bred behörighet. Du har förmåga att motivera och skapa lärande samt möter varje elev utifrån deras förutsättningar. Du är tydlig i din ledarroll och van vid att samarbeta i arbetslag. Du har en positiv elevsyn och utgår ifrån att alla elever kan.

Villkor
Intervjuer kommer att ske löpande.

Övrig information

Vi har en förmånsportal genom företaget Benify; Fördel Finspång, där alla våra medarbetare får ta del av förmåner, rabatter och andra erbjudanden av många olika slag, exempelvis friskvårdsbidrag.

För att ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Finspångs kommun.

Finspångs kommun är finskt förvaltningsområde vilket bland annat innebär att vi satsar på att ha finskspråkig personal i våra kärnverksamheter. Vi ser därför gärna sökande som har goda kunskaper i finska, eller andra språkkunskaper, som kan bidra till utveckling av våra verksamheter.

I Finspångs kommun tillämpar vi rökfri arbetstid.

Inför rekryteringsarbetet har Finspångs kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Förstelärare till Brenäs skola

Finspångs kommun