skoljobb.se

Under begreppet Campus Laholm ligger bland andra Osbecksgymnasiet, Vuxenskolan och Kulturskolan. Gymnasiet har elva program, såväl yrkesförberedande som högskoleförberedande samt Introduktionsprogram och det finns olika profiler som eleverna har möjlighet att läsa oavsett vilken programinriktning som valts. Osbecksgymnasiet är en skola som syns och vill synas och vi arbetar målmedvetet för att kvalitetssäkra utbildningen på olika sätt. Vi är mycket måna om att elever och personal samarbetar för att nå målen i de styrdokument som finns. Vi söker dig som vill vara en i vårt engagerade team.

Arbetsuppgifter
Tjänsten innebär att ha det övergripande ansvaret för Ekonomiprogrammet och undervisa i programmets ekonomiämnen. Du knyter ihop alla delar som rör DGE (diplomerad gymnasieekonom), UF, entreprenörskap med mera. Du kommer att vara mentor för elever och du kommer att arbeta tillsammans med kollegor på de olika programmen för att verka för att skapa en så bra utbildning som möjligt för den enskilda eleven. Du kommer också att verka för att introducera eleverna för framtida utbildning och yrkesliv genom att samverka med till exempel Jobb Laholm och det lokala näringslivet. Ett öppet och nära samarbete med både elever och personal, mycket god inblick i det formativa lärandet samt ett entreprenöriellt lärande är hörnstenar vi värderar mycket högt. Tjänsten innefattar även att vara delaktig och drivande i utvecklingen av skolan.

Kvalifikationer
Du är behörig lärare i de ekonomiska ämnena såsom företagsekonomi, privatjuridik, entreprenörskap, redovisning och det är också meriterande om du har behörighet i de juridiska kurserna som ingår i juridikinriktningen. Du kan uppvisa legitimation. Du är en skicklig pedagog och en god ledare som kan motivera och engagera elever. Vi ser att du har erfarenhet av undervisning och att arbeta i arbetslag och har en helhetssyn på elevers lärande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper som samarbetsförmåga, engagemang, flexibilitet och lösningsfokus.

Vi förväntar oss att du är driven i ditt samarbete med kollegor och har ett öppet pedagogiskt förhållningssätt. Vi har höga förväntningar på att du kan kvalitetssäkra och utveckla programmet för att möta framtidens krav. Du tar ansvar för att ditt arbete bidrar till elevernas personliga utveckling med kunskap i fokus.

Tillträdesdag
2019-08-12

Upplysningar
Carina Bruzell, Rektor, 0430-150 40

Fackliga upplysningar
Fackliga företrädare nås via Laholms kommuns växel 0430-150 00

Sista ansökningsdag
2019-06-03, intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Referenser
Vi vill inte att du lämnar referenser direkt i din ansökan, dessa kan istället komma att begäras in vid ett senare tillfälle.

Övriga upplysningar
Till följd av lagen om lämplighetskontroll ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas vid anställning inom LSS, barnomsorg samt skola.

Information till annonssäljare
Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Logga in/skapa en användare innan du fyller i din ansökan
Laholms kommun arbetar för att vara en utvecklande professionell service- och myndighetsorganisation. Ledorden i arbetet är glädje, mod, delaktighet, engagemang och gott föredöme. Vi erbjuder ett utvecklande arbete och friskvård i olika former samt tillämpar rökfri arbetstid.

Vi verkar för att alla medarbetare ska ha lika rättigheter och möjligheter och vi välkomnar alla sökande oavsett kön, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning.

Förstelärare till ekonomiprogrammet, Osbecksgymnasiet, Laholms kommun

Företag Laholms kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-06-02

Ansök nu

Dela detta jobb