skoljobb.se

Fridaskolan söker Fritidspedagog

Företag Fridaskolorna AB
Regioner
Utgår

2019-09-13

Ansök nu

Fridaskolan söker Fritidspedagog

Fritidspedagog med inriktning musik till Fridaskolan i Trollhättan

Vill du arbeta på en skola med visionen att bli Sveriges tongivande utbildningsföretag? Vill du arbeta i en positiv gemenskap där laget är viktigare än individen? Tror du på vår idé att en tågluffare utvecklar förmågor som att ta egna initiativ och att lösa problem? Då kan den här tjänsten vara något för dig.

Fridaskolan är en del av Frida Utbildning AB och vår vision är att bli Sveriges tongivande utbildningsföretag. Verksamheten är personalägd och består av moderbolaget Frida Utbildning och dotterbolagen Fridaskolorna AB och Frida Didaktikcentrum AB. Inom Fridaskolorna AB ryms vår skolverksamhet från förskola till gymnasium. Didaktikcentrum AB står för vår verksamhet inom fortbildning och skolutveckling med både interna och externa uppdrag. Fridaskolans utbildningsidé är att vi utbildar tågluffare, vilket betyder att vi strävar efter att barnen ska utvecklas till ansvarstagande, kreativa och skapande individer. Denna resa börjar redan på Frida förskola.

Fridaskolan i Trollhättan består av ca 85 medarbetare och 570 elever. Nu söker vi en fritidspedagog gärna med inriktning musik som vill bli en del av ett positivt arbetslag där du bidrar till att skapa en stimulerande och lärande miljö för våra elever. I nära samarbete med andra fritidspedagoger och rektor ansvarar ni för att utbilda framtidens tågluffare. Detta viktiga uppdrag sker givetvis i enlighet med nationella styrdokument och Fridaskolans riktlinjer. Du får regelbunden kompetensutveckling och stöd i ditt arbete genom ett systematiskt kvalitetsarbete.

På Fridaskolan arbetar vi för att uppmuntra elevernas inneboende nyfikenhet och arbetar gemensamt för att skapa en stimulerande och kreativ miljö där varje elev får möta utmaningar på sin nivå. Vi är särskilt stolta över vårt goda sociala klimat och att vi lever efter begreppet ”alla barn är allas barn”.

Kompetensprofil
Vi söker dig som är fritidspedagog, gärna med några års pedagogisk erfarenhet och intresse för musik, då du håller i musikundervisning för yngre elever. Du har goda kunskaper om våra styrdokument och hur man synliggör och vidareutvecklar elevernas  lärande. Din arbetstid förläggs i skolan och på fritids där du tillsammans med kollegor arbetar med elever från år 2 och uppåt. Vi är stolta över vår fritidsverksamhet och strävar efter att eleverna ska vilja gå kvar på fritids länge. 

Fridaskolan har som grundidé att alla som arbetar hos oss ska känna sig delaktiga i sin möjlighet att påverka sitt arbete och även reflektera över sitt ansvar och sin roll i organisationen. Varje enskild medarbetare, oavsett arbetsuppgift, har ett ansvar att bidra till att skapa en trygg, öppen och respektfull arbetsmiljö där utveckling och lärande ständigt står i fokus. Denna förväntan innebär att du som väljer att arbeta hos oss är beredd på utmaningar och oförutsedda händelser. Du tar egna initiativ till förbättringar och deltar aktivt i att utveckla verksamheten, samt anstränger dig för att skaffa relevant information och lösa problem - precis som en riktig tågluffare.

Vi söker dig som har ett positivt förhållningssätt och med en förmåga att skapa trygghet, förtroende och goda relationer med de människor du möter i arbetet. Du trivs med att arbeta i en flexibel och varierad vardag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet!

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%, med 6 månaders provanställning. Start för anställningen är 1 september eller enligt överenskommelse. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer, så tillsättning kan komma att ske innan sista ansökningsdag. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan, utan ansök redan idag vid intresse!

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Fridaskolan söker Fritidspedagog

Fridaskolorna AB