skoljobb.se

Fritid Helsingborg söker arbetsledande Servicekoordinator

Regioner
Utgår

2018-10-31

Ansök nu

Fritid Helsingborg söker arbetsledande Servicekoordinator

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling så här har du alla förutsättningar att påverka och få saker gjorda. Vi lyssnar, hjälps åt och jobbar för att dra åt samma håll. Här finns möjligheterna för dig som vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utvecklas. Helsingborg är staden för dig som vill något.

Fritid Helsingborg arbetar för att skapa ett rikt och varaktigt fritidsutbud för alla i Helsingborg.
Det gör vi genom att erbjuda attraktiva fritidsgårdar och mötesplatser, öppna och tillgängliga idrottsanläggningar, spännande evenemang och upplevelser och stöd till föreningslivet i staden.

Har du erfarenhet av utveckling och samordning av service och nu vill ta nästa kliv i karriären till en roll där du kommer ta ett stort ansvar för en servicefunktion inom Fritid Helsingborg?
Teamet söker nu en nyckelperson som kommer att ansvara för reception och lokalbokning samt servicefrågor i stort inom Fritid Helsingborg.

ARBETSUPPGIFTER
I ditt dagliga arbete kommer du att arbetsleda fyra – fem medarbetare i receptionen och lokalbokningen samtidigt som du själv är en del i det löpande arbetet. Inom funktionen hanteras bokning av idrottsanläggningar, nycklar och larm samt andra administrativa uppgifter. Hantering och utveckling av service är en central del av tjänsten, då funktionen är Fritid Helsingborgs ansikte utåt i många frågor. Tillsammans med medarbetarna i Idrottens Hus reception ger du våra besökare och kunder ett bemötande utöver det vanliga. Du har även en aktiv och regelbunden dialog med föreningslivet i de frågor som rör vår verksamhet samt respektive förenings möjlighet att bedriva sin verksamhet.

För att trivas hos oss är det viktigt att du tycker att det är roligt och utmanande att arbeta med service. Du kommer i din roll att vara verksamhetens ansikte utåt, vara en ambassadör för och marknadsförare av utbudet av lokaler samt planer för våra kunder. Vi sätter stor vikt vid att du är med och driver utvecklingen av verksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du har högskoleutbildning eller motsvarande relevant utbildning inom området administration och service som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom serviceyrket och är en strukturerad administratör. Det är meriterande om du har erfarenhet av kundbemötande och lokalbokning/schemaläggning. Vi ser gärna att du har en god inblick i föreningsliv och idrottsverksamhet samt att du har erfarenhet av någon form av bokningssystem inom verksamhetsområdet.

Som person är du utåtriktad och serviceminded, flexibel och tydlig samt har lätt för att samarbeta. Du är noggrann och ansvarstagande och har en god planeringsförmåga. Vi värdesätter även att du är idé- och initiativrik samt bidrar till ett positivt klimat på arbetsplatsen.

Du har körkort, lägst klass B.
Att du kan kommunicera på fler språk än svenska och engelska ses som en tillgång för verksamheten.

ÖVRIGT
I Helsingborgs stad gillar vi olika. Vi strävar efter att våra medarbetare ska spegla våra invånare och värnar om det värde som jämn könsfördelning samt mångfald tillför våra verksamheter.

Tjänsten tillsätts under förutsättning att tjänsten inte behöver tas i anspråk för redan tillsvidareanställda medarbetare.

Om du blir erbjuden tjänst inom förskola och skola eller öppen fritidsverksamhet ska du uppvisa giltigt utdrag från polisens belastningsregister.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocess i Helsingborgs stad använder vi rekryteringsverktyget Visma Recruit. Därför ber vi dig att skicka in din ansökan via Visma Recruit genom att klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du till Visma Recruit 0771-693 693.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

#LI-SFF

Dela detta jobb

Fritid Helsingborg söker arbetsledande Servicekoordinator

Helsingborgs Stad