skoljobb.se

Fritidsgårdschef

Ansök nu

Fritidsgårdschef

Mörbylånga kommun på södra Öland är en tillväxtkommun med ca 15 000 invånare. Här kombinerar du den lilla kommunens fördelar med det korta avståndet till stadslivet i Kalmar. Här finns närheten till havet, naturen och kulturen och inom kommunen ryms Världsarvet Södra Ölands odlingslandskap.

Mörbylånga kommun har ca 1 200 medarbetare. Vill du bli en av oss?

ARBETSUPPGIFTER
Som Fritidsgårdschef ansvarar du för fritidsgårdsverksamheten i kommunen. Du leder en organisation med ca 7 medarbetare och har budget-, personal- och arbetsmiljöansvar. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och rapporterar direkt till verksamhetschefen för kultur och fritid.
För att möta framtidens demografiska utveckling behöver kommunens verksamheter arbetar med ständiga förbättringar för att på bästa sätt utnyttja avsatta medel till verksamheten. Digitalisering är ett av områdena som kommer ha en stor plats i dina kommande utmaningar.
I rollen som fritidisgårdschefchef har du ett nära samarbete med övriga verksamheter inom kommunen. Tjänsten omfattar även kontakter med medborgare, organisationer, myndigheter och konsulter.

Du kommer att ansvara för verksamheten på 50% och resterande 50% arbetar du i fritidsgårdsverksamheten.

KVALIFIKATIONER
Du har fritidsledarutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för tjänsten.
Du är visionären som med ett coachande ledarskap leder dina motiverade medarbetare till era uppsatta mål.
Vidare är du engagerad, noggrann och kreativ samt har erfarenheter i något av områdena för ditt ansvar. Då tjänsten i stor utsträckning omfattar samarbete med andra aktörer, både inom kommunen och utanför, krävs att du är kommunikativ, serviceinriktad och behärskar svenska språket flytande i tal och skrift.
Det är meriterande om du tidigare arbetat i en politisk styrd organisation.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
B-körkort är ett krav.

ÖVRIGT
Mörbylånga kommun eftersträvar en jämnare könsfördelning i våra personalgrupper. Detta är en del av kommunens övergripande jämställdhetsarbete och som vi tar hänsyn till vid rekryteringsförfarandet.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mörbylånga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post eller pappersformat.

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har Mörbylånga kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Dela detta jobb

Fritidsgårdschef

Mörbylånga kommun