skoljobb.se

Fritidslärare/ Fritidspedagog Forssjö skola

Regioner
Kategorier
Utgår

2020-11-29

Ansök nu

Fritidslärare/ Fritidspedagog Forssjö skola

Katrineholm är en kommun i stark tillväxt där lust är den drivande kraften för skapande och utveckling, för liv, lärande och företagsamhet. Här är allt nära, en timmes tågresa från Stockholm och två timmar från Göteborg. Vi växer - väx med oss!

Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. Här får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Vi är i ett spännande utvecklingsskede där bland annat bygget av två nya skolor står för dörren.

Inom bildningsförvaltningen har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central barn- och elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända elever. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”.

Välkommen till Forssjö skola och fritidshemmet Kråkan!

Forssjö skola ligger några kilometer utanför Katrineholm i en vacker kulturbygd nära skog och vatten. På skolan går 120 elever i förskoleklass till och med årskurs 6. I direkt anslutning till skolan finns fritidshemmet Kråkan.
Skolan har tillgång till ett elevhälsoteam som består av skolsköterska, kurator och rektor. Vi har även skolpsykolog och specialpedagog från Centrala barn- och elevhälsan kopplade till vårt elevhälsoteam.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta på fritidshemmet och i skolan med elever från 6-12 år. Du ska vara delaktig i att utveckla fritidshemmets verksamhet utifrån verksamhetsmål och LGR 11. Du ska kunna iscensätta lärande och skapa en god miljö för elevernas lärande och utveckling både i fritidshemmet och under skoldagen.

Vi ser gärna att du vill bidra med dina kunskaper framför allt i något eller några av de estetiska ämnena under skoltid. Att leda trygghetsarbete och rastaktiviteter ingår också i arbetsbetsuppgifterna.

Är du den vi söker och vill bli en av oss? Sök då tjänst på fritidshemmet Kråkan!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har examen för grundlärare med inriktning mot fritidshem alternativt fritidspedagogexamen.

Vi ser gärna att du har goda kunskaper i arbetet med trygghet och trivsel samt att du har erfarenhet av att leda rastaktiviteter.

Du har god samarbetsförmåga med andra människor i verksamheten. Du uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter i ditt arbetssätt när förutsättningarna förändras. Du agerar prestigelöst i förändringar och agerar för att främja egen utveckling och fortsatt arbete.
Initiativtagande

Du tar initiativ till nya förslag och arbetssätt. Du sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat.
Ingen erfarenhet krävs men erfarenhet är meriterande.

Erfarenhet:

Ingen erfarenhet krävs

Övrigt:

Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas.

Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. Alla erbjuds en heltidstjänst och vi tillämpar en rökfri arbetstid inom hela organisationen.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR).

Varmt välkommen med din ansökan!

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Anställningsform:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön.
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: 2021-01-07. eller efter överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2020-11-29

Arbetsgivarens referensnummer: C44016/2020

Upplysningar lämnas av:

Helena Boman
Rektor
Telefon: 0150-57376

Facklig(a) företrädare
Lärarförbunden nås genom kommunens växel
Fackliga företrädare
Telefon: 0150-57000

Dela detta jobb

Fritidslärare/ Fritidspedagog Forssjö skola

Katrineholms kommun