skoljobb.se

Om arbetsplatsen

Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun med goda kommunikationer och endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Tillsammans skapar vi tillit genom att vara engagerade, öppna, modiga och respektfulla i alla våra möten. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning och kulturell mångfald bidrar till. 
Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt
måltidsverksamhet.

Ösmo F-3 är ett rektorsområde med två skolenheter Tallbackaskolan F-3 och Vanstaskolan F-3. Båda skolorna har ca 180 elever. Vår verksamhet växer och vi kommer till höstterminen 2019 att ha en 5 parallelligt rektorsområde i 2 av 4 årskullar. Nu söker vi fritidslärare/fritidspedagoger för att kunna möta vår tillväxt. Ösmo F-3 arbetar aktivt med trygghet, lärande och utveckling. Vi är ett rektorsområde med mycket positiv anda och vilja att utveckla verksamheten med fokus på aktiv undervisning och hög måluppfyllelse. Vi har alltid eleven i fokus och vårt gemensamma förhållningssätt med närvarande pedagoger och samarbete mellan skola och fritids är en framgångsfaktor för vårt trygghetsarbete. Ösmo ligger en mil norr om tätorten Nynäshamn och ca 5 mil från Stockholm. Båda skolorna ligger ca 5 minuter från pendeltågsstationen.

Arbetsuppgifter

Vi söker utbildade fritidslärare/fritidspedagoger på Vanstaskolan F-3 och Tallbackaskolan F-3 till arbete på fritidshem och viss tid mot klass som kan ta ansvar och leda fritidshemmet på skolan. Gemensam planeringstid ger möjlighet till utvecklings av verksamheten. Vi värnar om undervisningen på fritidshemmet och vår verksamhet bygger på läroplanens kapitel 4. Det finns möjlighet att få en ledande roll i fritidshemmets utveckling som samordnare och vara en del av skolornas pedagogiska utvecklingsgrupp

Kvalifikationer

Du är behörig fritidslärare/fritidspedagog och väl förtrogen med läroplanen och fritidshemmets uppdrag. Vi söker dig som är öppen för teamarbete, tar initiativ, planerar och sätter igång aktiviteter för att uppnå resultat. Som person ser vi att du är lugn, stabil och kontrollerad i stressade situationer. Du har erfarenhet av att arbeta på fritidshem och har intresse av att utveckla arbetet och höja kvalitén enligt uppdragsbeskrivningen.
Vi uppmuntrar kreativitet och servicekänsla. Erfarenhet är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Rekryteringen sker löpande under ansökningsperioden.
Välkommen med din ansökan!
 

Anställningens omfattning

Tillträde:   2019-08-12

Eller enl. ök
Under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

100% dagtid Semestertjänst
Tillsvidare.

Ansökan

Referensnummer:   ÖSM/2019/0003/606-2

Lön

Löneform: Månadslön.
Månadslön

Anställning

2-4

Arbetstid: Dagtid.

Övrigt

För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länken nedan och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter.

VI UNDANBER OSS ALLA ERBJUDANDEN OM ANNONSERINGS- OCH REKRYTERINGSHJÄLP I SAMBAND MED DENNA ANNONS.Kontaktpersoner

Fackliga representanter nås via kontaktcenter

08-520 680 00 

Jenny Ögren

Rektor Ösmo skolor F-3 08-520 735 09 jenny.ogren@nynashamn.se

Fritidslärare/Fritidspedagog till Ösmo F-3

Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-30

Ansök nu

Dela detta jobb