skoljobb.se

Fritidslärare/Idrottslärare vikariat

Ansök nu

Fritidslärare/Idrottslärare vikariat

Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm.

Arbetsplatsbeskrivning

Backluraskolan är en F-6 skola med ca 430 elever. Skolan ligger i ett naturskönt område i Hässelby norra villastad. Här finns engagerade pedagoger och ett stort fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har eget tillagningskök och en inspirerande skolgård som inbjuder till lek och rörelse.

Vi söker dig som vill vara del av en lärande organisation med fokus på utveckling och kollegialt lärande. Vi har fokus på förhållningssätt och arbetar sedan läsåret 18/19 med LIP (Lösningsinriktad pedagogik). Vi lägger stor vikt vid att få in mer rörelse i elevens hela dag. Vi deltar i ett tre-årigt samarbete med Synligt lärande/Challenging Learning. Målet med detta arbete är att synliggöra lärandet och att få eleven mer delaktig och förstå sitt eget lärande.

I en miljö där vi tillsammans tar ansvar skapar vi också en trygg miljö för våra elever, en trygghet som sedan är grunden för inlärning. Vår målsättning är att alla våra elever ska lämna skolan med goda kunskaper och en stor tilltro till sig själv och sin egen förmåga.

Vi hoppas att du vill vara med och utveckla Backluraskolan tillsammans med oss, varmt välkommen med din ansökan!

Arbetsbeskrivning

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda idrottsundervisning och arbete i fritidshem. Du kommer att ansvara för undervisningen i idrott och hälsa för några årskurser, delta i skolsamverkan och arbeta på fritidshemmet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har kompetens och god förmåga att: skapa en trygg lärandemiljö, grundad på ömsesidig respekt och samarbete. Du arbetar för alla elevers utveckling att lära och gör dem delaktiga i planeringen med ett stort engagemang. Du har förmåga att leda och motivera eleverna till att nå gemensamma mål. Du kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt Som person är du trygg och stabil och har en god självinsikt. Du motiveras av att skapa goda relationer och förtroendefulla samarbeten med elever, vårdnadshavare och kollegor. Du ser det som självklart att samarbeta med andra för att lyckas med ditt och skolans uppdrag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har erfarenhet av att leda idrottsundervisning och arbete i fritidshem. Vi ser gärna att du har utbildning med inriktning på idrott och hälsa samt fritidspedagogik.

Övrigt:

Tjänsten är ett vikariat under vårterminen.

Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering.
 

Anställningsform

     Visstidsanställning 3-6 månader

Anställningens omfattning

     Heltid

Tillträde

     Enligt överenskommelse vt 22

Antal lediga befattningar

     1

Sysselsättningsgrad

     100

Ort

     Backlura i Hässelby

Län

     Stockholms län

Land

     Sverige

Referensnummer

     2021/7528

Facklig företrädare

  • Pegah Fard, lokalombud Lärarnas riksförbund, pegah.fard@edu.stockholm.se

Publicerat

     2022-01-03

Sista ansökningsdag

     2022-01-21

Dela detta jobb

Fritidslärare/Idrottslärare vikariat

Stockholms stad - Utbildningsförvaltningen