skoljobb.se

logga

Fritidslärare Köpmanholm

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-04-11

Ansök nu

Fritidslärare Köpmanholm

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Köpmanholm skola ligger i en fantastiskt miljö med skog och vatten i nära anslutning till skolan. På skolan finns erfarna duktiga, pedagoger med stort engagemang. Vi arbetar med målet att bevara det genuina men sikta på framtiden. Vi söker dig som vill bli en del av vårat härliga gäng och arbeta som fritidslärare i vårat fritidshem. Tjänsten är en tillsvidareanställning med start 1 augusti. 

Arbetsbeskrivning

Som fritidslärare på Köpmanholm skola blir du en viktig del i vårt team på skolan för både skola och fritids. Du tillhör fritids arbetslag och kommer att vara arbetslagsledare. Du arbetar för att skapa goda förutsättningar för eleverna och arbetar aktivt med främjande och förebyggande arbete. Du är drivande i utvecklingsarbete och arbetar för att skapa goda förutsättningar för eleverna och anpassningar efter behov. Du ser uteaktiviteten som en del i elevernas vardag och utmanar dem i socialt och kreativt arbete. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad fritidslärare, och har erfarenhet att arbeta på fritidshemmet. Du är en engagerad och erfaren person som vill driva utveckling och skapa förutsättningar för god miljö på vårat fritidshem. Du är lösningsorienterad och flexibel i ditt sätt att hitta pedagogiska metoder för att stötta kollegor och elever. Som person är du ansvarstagande, strukturerad och noggrann med gott ledarskap och förmåga att möta elevers olika behov. Du har förståelse för vikten av att skapa goda relationer med våra elever och deras vårdnadshavare. Du har ett professionellt och positivt förhållningssätt samt kan se utmaningar som möjligheter.

Om arbetsplatsen

Köpmanholms skola ligger på ön Yxlan ca 2,5 mil utanför Norrtälje. Skolan har ca 50 elever i åldrarna F-6 och de är fördelade i de tre klasserna F-1, åk 2-3 och åk 4-6. Skolan erbjuder en fantastisk miljö och många möjligheter till att använda naturen i det vardagliga arbetet. På vårat fritidshem går elever från åk F-6. Läs gärna mer om skolan på hemsidan: https://www.norrtalje.se/info/barn-och-skola/grundskola/grundskolor/kopmanholms-skola/var-skola/

Anställningsform

Heltid, tillsvidare anställning

Tillträde: 1 augusti

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-03-12

Sista ansökningsdag:

2023-04-11

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Fritidspedagog

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

Rektor

Lina Sjöström, lina.sjostrom@norrtalje.se, 0176-74792

Facklig representant Sveriges Lärare

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med drygt 63 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi NPF-säkrar (neuropsykiatriska funktionsnedsättning) våra skolor och förskolor, utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster. Länk till profilsida

Dela detta jobb

logga
Fritidslärare Köpmanholm

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen