skoljobb.se

logga

Fritidslärare till Bålbroskolan

Regioner
Kategorier
Utgår

2023-05-28

Ansök nu

Fritidslärare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun växer snabbare än någonsin. Våra medarbetare är vår viktigaste resurs för att skapa en hållbar framtid och bästa möjliga vardagsliv för alla invånare. Sök till oss om du vill vara med och påverka!

Om tjänsten

Vi söker en legitimerad fritidslärare som vill samverka för elevenas bästa, är intresserad av kvalitetsarbete och skolutvecklingsfrågor, tycker att uppdraget görs tillsammans och med är fördel legitimerad i musik.

Arbetsbeskrivning

Som fritidslärare på Bålbroskolan är du en drivande kraft i utvecklingsarbetet på skolan. Du kan samarbeta och drivs av hög kvalitet i verksamheten, vilket visar sig genom hög grad av förståelse för fritidshemmets uppdrag.

Du har ett avdelningsansvar som innebär att du kan leda och prioritera utifrån verksamheten, det vill säga elevernas, konstaterade behov. Du är en del i fritidshemmets utvecklingsarbete och utvecklar analyser för gemensamma förändringar utifrån Bålbroskolans alla verksamheters behov.

Ditt huvuduppdrag är att ansvara för undervisiningen i fritidshemmet och planera det gemensamt med dina kollegor på avdelningen. Ditt ansvar för läroplansuppdraget leder du tillsammans med kollegor via delaktighet och möjliggörande av ansvar. Du arbetar för ett tillgängligt lärande för alla elever och inkluderar alla barn i fritidshemmets aktiviteter.

På Bålbroskolan arbetar vi aktivt för tillgängligt lärande och tydliggörande pedagogik. Med en god struktur och god framförhållning hjälper vi varandra att lyckas och känna oss skickliga i våra uppdrag.

Du är legitimerad i något eller några av skolans ämnen och utifrån din komptens arbetar du med det under elevernas skoldag. 

Du ingår i fritidslärargruppen som möts en gång i veckan tillsammasn med skolledningen för att driva fritidshemmets utveckling och likvärdighet på Bålbroskolan.

Du arbetar aktivt och strukturerat med vårt systematiska kvalitetsarbete löpande under året efter vår struktur i syfte att lära mer och förbättra elevernas möjligheter till att utvecklas så långt som möjligt i så mycket som möjligt.

Utmaningarna 

Som fritidslärare på Bålbroskolan behöver du samarbeta med skolans alla kompetenser. Du behöver vara bra på att prioritera bland dina arbetsuppgifter så att dina kollegor alltid har goda förutsättningar att göra sitt bästa för barnens bästa. Du har ett delat uppdrag i skola och fritidshem, där du utifrån din behörghet undervisar under skoltid, utöver ditt huvuduppdrag på fritidshemmet.

Kvalifikationer

Du är legitimerad grundlärare mot friitdshem eller motsvarande

Du har behörighet i minst ett skolämne.

Du har erfarenhet av att leda systematiskt kvalitetsarbete.

Du vet vad din forskningsförankrade undervisningsgrund vilar på.

Du har god samarbetsförmåga, du kan leda ett arbetslag, du är lösningsfokuserad och kreativ i dina lösningar.

Du har en god förankring i våra styrdokument och kan planera verksamheten utifrån förmågor i FRIPPar.

Du har erfarenhet av arbete med utomhuspedagogik och äventyrspedagogik, men också av att arbeta med elevernas språkutveckling på fritidshemmet.

Det är meriterande om du har behörighet i musik,

Det är meriterande om du har vana att arbeta språkutvecklande.

Om arbetsplatsen

Välkommen till Bålbroskolan! 

Vi är en årskursteams-organiserad F-3 skola i alldeles nybyggda lokaler. Skolan har idag ca 270 elever. Vi har fyra hemvister, en för varje årskurs, ett bibliotek, en musiksal och en matsal där vi serverar mat från vårt tillagningskök. Vi arbetar tillsammans, skola och fritids, med varandra i teamets hemvist och tror på att arbetet för elevernas utveckling gör vi bäst tillsammans.

Bålbroskolan ligger i Rimbo, med naturen bakom skolan och den fantastiska skolgården och idrottshallen framför skolan. Bålbroskolan är den enda kommunala skolan för elever i det här åldersspannet i samhället. Vi är stolta över att alla Rimbos barn är välkomna till oss. 

Vi  söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, könsidentitet eller könsuttryck, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller annan trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning

Anställningsform

Tjänsten är en tillsvidareanställning med semestertjänst på heltid

Tillträde datum 20230807

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Publicerat:

2023-05-19

Sista ansökningsdag:

2023-05-28

Typ:

Pedagogiskt arbete

Tjänst:

Grundskollärare

Anställningsform:

Tillsvidareanställning

Ort:

Norrtälje

Omfattning:

Heltid

Kontaktpersoner

rektor

Sara Björklund, sara.bjorklund@norrtalje.se

Biträdande rektor

Annette Karlsson, annette.karlsson@norrtalje.se, 017573961

Facklig representant Sveriges Lärare

Niklas Tärnholm, niklas.tarnholm@norrtalje.se, 0176-71312

 

Om Norrtälje kommun

Norrtälje är en trygg kommun med ca 66 000 invånare som lever i en unik blandning av skärgård, levande landsbygd och småstadsliv. Närheten till Stockholm, Uppsala, Arlanda och Kapellskär gör att resten av världen alltid finns inom räckhåll.

  • Ungefär 3 450 personer har Norrtälje kommun som arbetsgivare, där vi tillsammans arbetar efter tre värderingar; invånaren först, allas lika värde och höga förväntningar.

  • Vi utvecklar ett hållbart samhälle för alla och satsar på att vara en rökfri kommun att bo och arbeta i.

  • På vår webbplats kan du läsa om vår vision Global livsstil – lokalt liv. https://www.norrtalje.se/varvision

  • Norrtälje kommun ingår i finskt förvaltningsområde och vi ser positivt på om du är finsktalande eller om du kan något av minoritetsspråken alternativt annat språk.

  • Ansökningshandlingar till denna tjänst är att betrakta som offentliga handlingar som vi kan komma att lämna ut på begäran.

  • Vi har valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

  • Skapa en profilsida hos oss! På så sätt blir det enklare att söka våra tjänster.

Dela detta jobb

logga
Fritidslärare till Bålbroskolan

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningsförvaltningen