skoljobb.se

Fritidslärare till fritidshemmet på Tanumskolan

Företag Tanums kommun
Regioner
Utgår

2020-01-26

Ansök nu

Fritidslärare till fritidshemmet på Tanumskolan

Tanums Kommun, Barn och utbildningsförvaltningen

Tanumskolan är en F-9 skola med två enheter (F-6 och 7-9) som leds av var sin rektor. Skolan har ca 520 elever.

Tanumskolan F-6 har flyttat in i nya lokaler hösten 2019. 

Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.  

 

Arbetsuppgifter
Med relevant utbildning kommer du att, tillsammans med rektor, få ta ett stort ansvar för undervisningen och utvecklingen av vårt fritidshem.

Pedagogiska planeringar för undervisningen på fritidshemmet görs tillsammans i arbetslaget men man förväntas också själv klara av att planera och genomföra undervisning i barngrupp.

De är av stor vikt att du fungerar och antar nya utmaningar tillsammans med arbetslaget, att du är flexibel, tar stort egenansvar och att du har en god organisationsförmåga. Att kunna bygga förtroendefulla relationer med elever och föräldrar är en förutsättning.

Kvalifikationer 
Utbildad fritidslärare eller fritidspedagog.

Omfattning och varaktighet
Vikariat vårterminen 2020 på 100%. Ev möjlighet till förlängning.

Upplysningar
Rektor Jan Bideke 0525-18215.
Fackliga representanter nås via Kundcenter, 0525-18000

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 26 januari 2020. 
Urval sker löpande.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen. 

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Dela detta jobb

Fritidslärare till fritidshemmet på Tanumskolan

Tanums kommun