skoljobb.se

Vill du arbeta på en riktigt bra skola med arbetsglädje, där vi tillsammans arbetar professionellt med elevens utveckling och hälsa i fokus? Nu har du chansen!

Om arbetsplatsen

Svandammsskolan ligger i södra delen av Nynäshamn och är tvåparallelig med ca 400 elever i årskurs F-6. Skolan har nära till park-, strand och naturområden.

I en öppen och varm atmosfär arbetar vi för att varje elev ska ges förutsättningar att utvecklas så långt det är möjligt. Vi som arbetar här utvecklar ständigt vår pedagogik för att den på bästa sätt ska passa våra elever. Vi har låg personalomsättning och de som arbetar på skolan trivs och vill vara kvar. Vår skola har mycket fina resultat.

I fritidsverksamheten delar vi in eleverna i mindre grupper för att främja lärande och omsorg. Vi arbetar också för att eleverna ska ha inflytande och känna delaktighet på fritids.

Vi har goda möjligheter till utomhuspedagogik. Dels i skolans uteklassrum men också i omgivningarna där det är nära till natur av olika slag.

Vi erbjuder en trivsam arbetsmiljö, stimulerande arbetsuppgifter och tillämpar rökfri arbetstid.  Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Om du erhåller befattningen ska du lämna in ett godkänt utdrag ur belastningsregistret. 

Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar förskolor, grundskolor, gymnasieskolan, grund- och gymnasiesärskolan, vuxenutbildningen samt kultur och fritidsaktiviteter. Vi som arbetar här har varierad bakgrund och erfarenhet och vår främsta uppgift är att erbjuda alla barn en trygg läroplats, med kunskapsinhämtning i fokus. Vi ska rusta våra barn och ungdomar för framtiden och erbjuda dem de verktyg de behöver. Vi erbjuder en utvecklande pedagogisk miljö i enlighet med de lagar och direktiv som finns, för att ge alla elever en stabil kunskapsgrund att stå på.

Arbetsuppgifter

Du ska tillsammans med kollegor ansvara för att fritidsverksamheten är varierad och planerad utifrån styrdokumenten. Omsorg, utveckling och lärande är hörnstenar i verksamheten. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus.

Det här söker vi hos dig

För att lyckas i rollen som fritidslärare är du lyhörd och kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. Du bidrar till att skapa goda relationer och är ansvarstagande. Då vi arbetar för ett nära samarbete i och mellan arbetslagen på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga. 

Information om tjänsten

Tillträde: enligt överenskommelse

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Sysselsättningsgrad: Heltid

Antal lediga befattningar: 1

Ref. nr: SVA/2019/0044/023 


 

Det här erbjuder vi dig!


Välkommen till Nynäshamn! En unik del och plats i Stockholms län. Till ytan är vi en av länets största kommuner, samtidigt kan vi erbjuda medarbetare många av de fördelar en mindre organisation har. Här är det alltid nära till invånarna och till samarbete mellan olika enheter, avdelningar och förvaltningar. Det är lätt att påverka –både för kommunen i stort och för enskilda individer – och vi kan dessutom följa resultatet av arbetet på nära håll.

I Nynäshamn är vi stolta över våra stora grönområden, våra åkrar, skogar och havet som breder ut sig på tre sidor om kommunen. Här finns alltid miljöombyte och andrum på gångavstånd. Så oavsett var du jobbar i kommunen, bidrar vår rika natur till en bättre arbetsmiljö.

Till Nynäshamn tar du dig från Stockholm city på bara 50 minuter. Oavsett om du pendlar hit eller väljer att bo här har du alltid nära till en lunchpromenad längs havet, en after work med kollegorna eller en springtur i skogen. Vi har fri tillgång till gym i kommunhuset, gratis baddag i Ösmo simhall samt en aktiv personalförening.

Välkommen med din ansökan!

 

Kontaktpersoner

Ann-Christine Thunqvist

Rektor

08-5207 3772

ann-christine.thunqvist@nynashamn.se

Facklig företrädare

Fackliga företrädare nås via Kontaktcenter

08-520 680 00

Fritidslärare till Svandammskolan

Regioner
Utgår

2019-11-28

Ansök nu

Dela detta jobb