skoljobb.se

Fritidslärare till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Företag Tanums kommun
Regioner
Kategorier
Utgår

2019-04-24

Ansök nu

Fritidslärare till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Pedagog till Tanumskolans fritidshem

Tanumskolan är en 4-9 skola i Tanums kommuns centralort Tanumshede. Nyfikenhet, Engagemang, Trygghet och Tolerans är ledord som vi värderar högt och utgår från i planeringen av vår verksamhet. Hos oss ser alla sitt uppdrag som gemensamt och där alla har en viktig funktion.

Fritidshemsverksamheten styrs av läroplanens strävansmål med fokus på de sociala målen. Fritidshemmen strävar efter att komplettera skolan genom en mångsidig verksamhet som bygger på helhet och kontinuitet i barnens utveckling och lärande. Barnens intressen och utvecklingsbehov styr aktiviteterna. Du kan läsa om årets verksamhet i den lokala verksamhetsplanen. Fritidshemmen arbetar i arbetslag tillsammans med grundskolans lärare och har även egna verksamhetsmöten. För att stimulera till lärande på olika sätt använder vi tex lärande genom kultur och utomhuspedagogik.

Vi söker nu fritidslärare/fritidspedagog för uppdrag på Tanumskolans fritidshem. Du ska ha stort fokus på värdegrundsmålen, alltid ha elevens bästa för ögonen och vara beredd på både utmaningar och förändringar. Vi arbetar i team så det är viktigt att du har lätt för att samarbeta med kollegor och ledning och ser livet som ett ständigt lärande.

Omfattning och varaktighet
Tillsvidare, 80-100%. Tillträde inför höstterminen 2018 eller enligt överenskommelse.

Kvalifikationer
Utbildad fritidslärare eller fritidspedagog, eller annan pedagogisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet och intresse för lärande genom kultur eller utomhuspedagogik är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Upplysningar om uppdraget och verksamheten lämnas av
Rektor Ulla Elowson, 0525-18391
Fackliga representanter nås via kundcenter, 0525-180 00.

Ansökan
Välkommen med din ansökan via länken senast 24 april 2019.
Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt dataskyddsförordningen (GDPR). Ange inga referenser i din ansökan. Vi frågar efter referenser senare i processen.

Arbetsgivaren Tanums kommun
Kommunens värdeord - förtroende, ansvar, respekt och omtanke - beskriver vårt förhållningssätt och syftar till att skapa kvalitet i varje möte. Vi bedriver ett aktivt hälsofrämjande arbete med målsättningen att vara en attraktiv arbetsgivare och en hälsofrämjande organisation. Som medarbetare erbjuds du friskvårdsbidrag, personalstödsprogram och hälsofrämjande aktiviteter av olika slag.

Kontaktinfo:
Ulla Elowson
Rektor
(+46) 0525 - 18391

Dela detta jobb

Fritidslärare till Tanumskolan - Barn och utbildningsförvaltningen

Tanums kommun